|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Kayseri
|
dhtml menü sorunu
Merhaba Arkadaşlar; Bildiğimiz dhtml menüleri sayfalar sola yatık ken menü layerlarının koordinatlarını verip çalıştırabiliyorum. Ancak sayfaları her çözünürlükte ortalamak ( <center> ) istediğimde haliyle koordinatları sabit olan dhtml menüler ilgisiz bir yerde görüntüleniyor havası veriyorlar. Hani bu kategori alt kategori peş peşe gösteren Dhtml menüleri kast ediyorum. sayfalar ortalandığında da sayfalar sola yaslı olduğundaki gibi görüntülenmesini sağlama imkanımız varmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. ![]() Ek : Benim kast ettiğim şey şu aslında ; Zoque'da da olduğu gibi mesela üstte arama , hızlıulaşım , gibi linklerin altında açılan menüler sayfa ortalansada sayfa 800*600 çözünürlükte açılsa da yerleri değiştirmiyor.Ama benim kullandığım menü scriptinde dhtml layer ve koordinatlar vererek yapıyorum. Ancak sayfa ortalandığında malum menü koordinatı belli olduğu için menüler ilgisiz ayrı ayrı yerlerde duruyorlar.Bu gibi menüleri yani ( konu , altbaşlık , bir altbaşlık daha ) şeklinde basamaklar halinde sıralanan menüleri dhtml dışında hangi yöntemle üretebilirim ? yardımcı olursanız sevinirim.
İsteyince oluyor. Mesaj BenchMark tarafından 12.04.2004 (09:26) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!