|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
windows media encoder
Windows media encoder ile elde ettiğim video görüntülerini media player url adresi vermek suretiyle yayınlayabiliyorum fakat ben bunu HTML' e gömmek ve HTML adresi ile yayınlamak istiyorum. NAsıl olur da olur bu iş? Forumda araştırdım buldum bişiler ama denedim uğraştım olmadı. Yani eğer görüntü kaydedilmiş bi avi felam olsa oluyorda bu web cam den canlı bir yayın olacak. Aslında resim resim verse daha iyi yani meslea 2 saniyede bir resim çekse ve o resmi server' a upload etse daha iyi olcek. Bunun için bir program var ama demo versiyonu ve demo versiyonda upload yapmıor. Media player için adresi bu mesela (tabi şu an için bu yani ben encoder' a stasrt verdiğim zaman) http://195.174.170.25:8080/ Mesaj Oguzhan tarafından 04.05.2004 (08:37) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: windows media encoder
Eğer bir HTML sayfa üzerinden WebCam yayını yapmak istiyorsan. Sana üstelik free olan Teveo programını önerebilirim. (www.teveo.com) Bu programın LiveCast özelliğini çalıştırdığında bir Java Aplet aracılığı ile HTML sayfasında WebCam yayınını yapabilirsin. Ayrıca video çekimi ve fotoğraf görüntüsüde alman mümkün.
Umarım işine yarar... |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!