|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
IExplorer [Yeni pencerede aç+_blank linkler çalışmıyor!]
Arkadaşlar tüm sitelerdeki _blank linkler çalışmıyor.Linklerin üzerinde sağ tıklayıp "Yeni pencerede Aç" tıkladığımda yine açılmıyor sadece sanki işlem yapıyor ama sayfayı açmıyor.Popup sayfalar var bir kısım sitelerde mesela Zoque forumda buradada link verdiğimde _blank yapacak verdiğim linki ama tıkladığımda ayrı bir sayafada açamıyorum işte bu linkleri kafayı yemek üzereyim bütün güncel yamaları tekrar güncelledim. Win2000 Sp4 IE "6.0" "SP1" "128 Bit Şifreleme" "Q837009, Q832894, Q831167 Güncellemeleri yüklü" Norton 2004 Trial var şu an ama sanırım farketmiyor tarama yaptırdığımda Bulduğu virüsler Klez virüsüydü.Karantinaya aldı onlarıda zaten. Başka blaster Sasser Gaobot vs fixleri indirdim ama taradığımda hiç birşey bulamıyor. Acaba diyorum IE6.0 Silip Tekrar mı kursam sizce çözüm olabilir mi? Yardım ederseniz minnettar olurum zira sadece bu yeni pencerede açma problemi beni zaten yavaş çalışan pc'de iki kat daha yavaşlatıyor
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: IExplorer [Yeni pencerede aç+_blank linkler çalışmıyor!]
svchost ne durumda çalışıyor mu??? Svchost ile ilgili bir sorun var galiba. Tüm güncelleştirmeleri yap www.windowsupdate.com daki
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Hocam windowsupdate.com'dan yada win autoupdate ile ne kadar güncelleştirme varsa yükledim zaten. svchost şu an iki tane çalışıyor görünüyor ama bunlarda normal çıkışlardan olmalı.
Bunun dışında belki ad ware sorunudur diye yüklediğimden beri 4 defa tarama yaptırdım ne bulduysada sildim hepsini ama halen devam ediyorum aynı sorunla boğuşmaya
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Anarres
|
murathan
aynı sorunu geçen ay yaşamıştım..büyük bir ihtimalle makinanda virus yada worm herneyse hala aktif durumda.. http://housecall.trendmicro.com/ adresinden bir daha tara.. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
calismiyor , linkler , ac_blank , pencerede , yeni , iexplorer |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!