|
|
#1 (permalink) |
|
|
ftp ile yedek almak ?
Merhaba uzun süre o firma senin bu firma benim durmadan hosting değiştirdikten sonra baktım olmuyor abd de bir firmadan bir bayi paketi aldım ve tüm sitelerimi buraya taşıdım tüm sitelerim burada ve 500 mb civarı bi yer tutuyor ftp ile yedek almak istiyorum ama çok zor oluyor şöyle bişey yapabilirmiyim ? mesala otomatik bir şekilde bir kaç günde bir sadece değişen dosyaları indirmek istiyorum böyle bir şeyi nasıl yapabilirim ? acil yardımlarınızı bekliyorum herkese şimdiden teşekkürler |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Re: ftp ile yedek almak ?
cute ftp yi iyi kullanırsan buna imkan veriyor zaten..
içinde syncronize diye bir özellik var. bu "eşitlemek" anlamına gelen özellik iki klasörü (localde ve karşıda) eşitlemeye yarıyor.. ftp deki transfer rules ile de transfer kuralları oluşturup mesela eşitlerken dosya değişmediyse onu atla indirme gibi kurallar tanımlıyorsun. vs.vs.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
Merhaba sorunuzu anladım..web sitelerini tek bir yere taşımak akıllıca bazı FTP programları dosyayı ilk önce birinci ftp download ediyor ve otomatik olarak 2 servere upload ediyor..Böyleleri var..Bundan başka sadece download yaptırarak ki - her program yapar - locale download ettirebilirsin sonra CD güzel yedek olur..
![]() Ama bundan başak aynı server içinde yedek yapmak istersen bu bana saçma gelir kopyala/yapıştır yapabilirsin ancak aynı platrofm içinde olmamalı web siteleri yada bu dediklerimden bir karışık yap o zaman belki olur..Valla ben saçmaladıysam kusura kalma..
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
cuteftp nin script olayı da var.. batch yapabiliyorsun. yalnız biraz kasman lazım
örnek script falan var içinde..
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!