|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Horlanda
|
Telekom Amca-dan 1001 Defa Manileri
Yabancisi degiliz artik, Yine ayni terane, Fransa-Ingiltere arasinda, Yok, yok... Cokta onemli degil, Birazcik yavaslik, o kadar... Uzulmeyin, guclu olun... Biz Turk'uz, etkilenmeyiz boyle seylerden. Turkiye'nin gururu En baba vergi veren kurulusu. Lakin bazen pislik yapiyor. Eh, o kadarida olmali. Kimiz biz? Neyiz? Otostopcu degil, internetciyiz Mujde! Fiber Optik Problemi yine... Buyrun, okuyun. sicak sicak Eh, bu maniden benden size, Oturup aglayalim halimize.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Telekom Amca-dan 1001 Defa Manileri
Açıkcası öyle böyle aşırı dercede etkilenmedik bu sefer. daha önceleri 1.2 Gbit seviyesinde olan internet çıkışını 4.5 Gbit seviyesine çıkardılar buda bir şey. Bence oturup ağlanacak çok büyük bir şey yok... Hoş sen ağlamak istiyorsan seni tutmayalım
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Yer: Izmir
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
yine yine yineBenim net bağlantıları düştü bende diyordum bir terslik var ama ne demek buymuş Benim bulunduğum bölge DSL için pilot bölge idi şanslı sandık kendimizi ama tüm hatalarda da pilot bölge |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Walla ben uygun saatlerde aradığım zamanlar teknik servisten birileri ile konuşuyordum. Normal bir şekilde çözümleniyordu. Hoş buradaki sorun farklı bir şey. İnternet çıkışları ile ilgili fakat. Şu anki hat kapasitesi bile cezayir depreminden önceki hat kapasitesinin 2 katı nerdeyse...
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Yer: Horlanda
|
Alıntı:
1.2, internette yeni olan bir memleket icin yeterli oluyordu ama, 4.5 bile suan icin yetersiz. Para basan bir sirket, parasina kiyip seviyeyi yukseltmiyor. Ben bunu ayipliyorum sahsen...
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!