|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
popup açılan sayfadan değer göndermek.
Merhaba Arkadaşlar. Bir adet form sayfam var ve bu sayfadan bir butona bastığımda popup pencere açıyor. Açılan sayfada bir arama bolumu var (textfield). Aranılan şeyi bulup gönder dediğimde popup açılan sayfayı kapatıp, textfielddeki değeri ana sayfadaki ilgili textfielde atacak. Bunu yapmaya çalışım ama beceremedim doğrusu. İstediğim şey tam olarak, phpbb forumunda kullanıcı kontrol panelindeki yeni mesaj gönder bölümü gibi esasında. Yeni mesaj göndere tıkladığımızda kullanıcı adı bulmak için butona tıkladığınızda açılan penceredek,ii değeri mesaj bölümündeki kullanıcı textfieldine atıyor. Buradaki scripti ayıklayıp yapmaya çalıştım ama bir tüürlü isstediğimi yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Sevgiler. Saygılar.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: popup açılan sayfadan değer göndermek.
açılan popuptan bir seçim yapıp ana sayfada birşeyi değiştirmek
İlk önce arama yapmayı denerseniz daha iyi olur...
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: popup açılan sayfadan değer göndermek.
Sevgili Dostum.
Arama yaptım ama kelimeyi yanlış kullandığım için bulamadım. Bu işlemi window.open veya window.opener komutlarının yapptığını biliyordum. Bu komutları aradım, birkaç tane örnek anlatım vardı ama işime yaramamıştı. Bu yüzden sorma ihtiyacı hissettim. İlginiz için teşekkür ederim. Sevgiler. Saygılar.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!