»
MSDN Türkçe İstiyorum
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Re: MSDN Türkçe İstiyorum
Ne alaka arkadaşlar, Hintçe MSDN olmayabilir çünkü hindistan eski bir sömürge ve herkes ingilizce biliyor.
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Sanskritçe MSDN olabilir mi? Olursa da bundan bize ne? Eğer olursa sanıyorum pek de hoş olmayacaktır, zira önceki mesajımda da belirttiğim gibi bazı şeyler yakışmıyor, hem de hiç.
|
|
|
#23 (permalink) |
|
MSDN Türkçe güzel olur, eğer ki Microsoft daha fazla geliştirici istiyorsa. Ama şuan için buna kalkışabileceklerini sanmıyorum. Gönüllü olarak çeviri yapılsa dahi bu kadar dökümanın Türkçe' leştirilmesi sanırım 1 kaç yıl alacaktır. Gelecek ile ilgili Microsoft planları bunu düşünmür mü? Ben pek sanmıyorum.
Hindistan örnegi de çok acemice olmuş. Halkın neredeyse hepsinin ingilizce'yi bildiği bir ortamda hintçe bir MSDN'i neden kullansınlar. "Canım sıkıldı biraz hintçe takılmak istiyorum" diyebilirler belki. Keyfi bir durum olurdu. MSDN Türkçe keyfi değil yararlı bir uygulama olurdu.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!