|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Offline Browser lar nasıl önlenir ?
Şöyle bir .htaccess görmüştüm: Kod:
RewriteEngine on # (testing purposes) RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Mozilla* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^FAST\-WebCrawler* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^ia_archiver* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Dart* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Pockey* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^NetMechanic* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^SuperBot* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^QRVA* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebMiner* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebCopier* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebDownloader* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^web\ Downloader* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebMirror* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Offline* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebZIP* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebReaper* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Anarchie* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Mass\ Down* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Slurp* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^BlackWidow* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebStripper* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Wget* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebHook* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Scooter* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Teleport* RewriteRule ^.*$ /errors/robots.HTML [L]
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
|
Gerçekten orjinalmiş
ben bildiğim en iyi offline browser olan offline Explorer pro ile denedim çok güzel çalıştı inşallah diğerlerinde de çalışır test için http://msn.doganli.com uzaytek çok çok çok teşekkürler Allah mouse unu altın etsin :-) selamlar |
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Sakıncası yoksa örnek kodda yollayabilr misin ?
Güzel bir başlık oldu böylece nokta konmuş olur. Offline Explorer Pro ile denedim ve bir yerde kesti. Hakikaten eline sağlık.
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Ben bir zamanlar söyle bir şey yapmıştım. Linklerin sonuna md5(microtime()) gibi bir komut ekliyordum. Bu sayede tüm linkleri offline browser tekrar tekrar taramak zorunda kalıyordu. Tamam belki bilgilerei koruyamıyordunuz tam manası ile de almak isteyene büyük eziyet oluyordu offline ile
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
|
benim kod da bişey yok ama yazayım
kendinize göre ayarlarsınız <% if Request.QueryString("x") = "" and sayfa = "listele.ASP" then Session("koko") = "hoop" end if if session("koko") <> "" then response.write("Kardeş Kusura Bakma") response.end end if %> benim sitede listele.ASP ye tüm sayfalarda x parametresi gidiyor siteye direk "listele.ASP" şeklinde gizli bir link koydum bu şekilde gidince yukardıda kod çalışıyor ve bir session açıyor sonrada session açıl olduğu için olay duruyor. Haa şimdi peşinen söliyim ben aştım bunu ama tek tek resimleri kaydetsem bundan daha kolay :-) o yüzden çok iyi geldi bana uzaytek e burdan tekrar teşekkürler inşallah hepinizin işine yarar. selamlar |
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Peki arkadaşlar, bu arama motorları indekslemesini de durdurmaz mı? Sonuçta tüm arama motorları da offline browser gibi programlarla aynı mantık ile indeksleme yapıyor, sayfayı tararken bir yerde takılması demek, indekslemenin de durması demek değil mi?
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!