|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: kastamonu
|
spyware?
spyware konusunda fazla bilgim yok, fakat galiba ben de farkında olmadan ondan en fazla çekenlerden biriyim. bilgisayarın hzında, sayfaların açılması ya da uygulamaların çalıştırılmasında acaip bir yavaşlık var, bununla birlikte bazı programları çalıştırmak bile mümkün olmuyor. en sonunda bi scan programı indirmeye karar verdim, tarattım ve bilgisayarda bunlardan bayağı olduğu ortaya çıktı. temizle dediğimde ise programın ücretli tam sürümünü yüklemem gerektiği mesajı çıkıyor (ve galiba bu tarz programların hemen hepsi de aynı sistemle çalışıyorlar) peki bu spyware tam olarak nedir, korunmanın ya da bilgisayarı temizlemenin kolay, emin, ücretsiz bir yolu yok mudur?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: spyware?
Valla benim bilğim ad-aware diye bi program var. Bedava sürümü de mevcut istersen bir bak. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve herhangi bir problem ile karşılaşmadım..
AD-AWARE
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Anarres
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Spy Sweeper adlı program da bu tip hadiselerde işe yarıyor. bilgisayarı scanlayip buluyor ve sonra siliyor. Yani ek bir ücret veya registration istemiyor.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!