|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
HTML e-posta
Merhabalar, E-postalarımı artık "HTML" formatında göndermeyi düşünüyorum. Ancak, kullanıcıların yüzde kaçının "HTML" e-postaları sorunsuz görebileceği konusunda şüphelerim var. (Bu deyiş de sanki spam yapacakmışım gibi oldu, yok öyle birşey, bunlar kurumsal e-postalar olacak )Takdir edersiniz ki, bazı kullanıcılar e-posta hesaplarını web tabanlı olarak, kimileri Outlook Express ile, kimisi de yahoo.com & Hotmail.com'dan kontrol ediyor. Sorum şu ki : Outlook Express ile "HTML" olarak göndereceğim e-postalar, yukarıda belirttiğim veya benim aklıma gelmeyen envari çeşit kullanıcıda sorunsuz olarak görüntülenebilir mi, yoksa "text" e-posta göndermeye devam etmemi mi tavsiye edersiniz ? Tavsiye ve yorumlar için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: HTML e-posta
Olabilir tabi.
Ancak maalesef e-posta gönderdiğim kişiler "HTML" veya "text" e-postanın ne olduğunu bilmezler ve öğrenmek de istemezler. Sektör çok farklı. Çoğu bilgisayarları sadece word-excel için kullanır ve anca e-posta gönderip alabilirler... Bu durumda, benim onları bulaştırmadan bir yol çizmem lazım kendime... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: HTML e-posta
Hotmail ve yahoo gibi bedava mail hizmeti sağlayıcıları kullananlara varsayılan olarak HTML gönderebilirsin... yanılmıyorsam o mail hesaplarının varsayılan ayarları HTML.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!