|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Adsl'de ki yavaşlama
aslına bakarasn bi ayar yapmana gerek yok otomatik ata ile ADSL modemi görüyor ama modemi nasıl bağladığında önemli usb den bağladıysan ip ayarlarını yapmana gerek yok diye biliyorum
ama önceden bi ağ varsa ve farklı ipler atanmışsa modemi bağlamadan önce ağ kimliğe bakp ordan var olan dns ve alt maske iplerini öğrenebilirsin windows görev çubuğunda var oğlan ağ bağlantısı simgesine sağ tıkla durum de ordan üsteki menüden destek ve ayrıntılara tıklarsan karşına gerkli ağ ipleri gelecektir
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Yazdığın için sağolda kendim ip atayıp xp firewall dan port açıyorum böylece emule de highid alıyorum. Yani bu konuda bir sıkıntım yok sadece başkaları nasıl yapıyor onu merak ediyorum.
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Alıntı:
![]() ip atama dışında bende senin gibi yapıyorum (emule kısmıda dahil )
|
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
son 1 haftadır internete giremiyordum.. (ADSL kullanıcısıyım)
tt'yi ariyorum bizde problem yok diyorlar, sorun sizde modeminizde diyorlar. inanın çıldırma noktasına gelmiştim, gittim modemi kontrol ettirdim, sapasağlam çıktı.. bugün bir tt görevlisiyle 1 saatlik(abartmiyorum) bi telefon görüşmesi sonucunda sorunun onlarda, portta oldugu anlaşıldı, ne kadar sevindim anlatamam
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Belki herkes biliyordur fakat bilmeyen varsa http://speedtest.ttnet.net.tr hızınızı görebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
valla kablonet kullaniyorum gerek dns olsun gerekse hiz konusunda tatmin edici ...su ana kadar ne kesilme oldu nede yavaslama...allaha sukur , masallah
insallah boyle devam eder kablo...
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!