|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Kütüphane Kataloğunu Nette Tutmak
evet bu programı şu an zaten offline olarak kullanıyorum. açıkçası HTML çıktıları alıp ftp ile siteye yüklemek bana hiç prtaik gelmiyor. zaten bu yüzden bu tür bir program arıyorum. çok sağol genede. şu anda 37signals ın programı çok elverişi gözüküyor önce birkaç deneme yapacağım onun üzerinde mesela türkçe harfleri kabul ediyor mu cinsinden.ancak sign up sayfası bende bir türlü çıkmıyor. sizce sorun nedir?
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
http://yordam2001.bahcesehir.edu.tr/2001tnt.htm
http://www.yordam2001.com/v2/yazilim.asp Bu sayfalarda ülkemizde ki en profesyonel kütüphanecilik çözümü var. Yordam yazılımı, aralarında NASA'nın da olduğu veri yönetimi sistemlerine ihtiyaç duyan pek çok kuruluşta kullanılan "Filemaker veritabanı" üzerine kurulu ve gerçekten dağınık ve çok türlü veri işlemek için birebir. Okulumuzda Yordam yazılımını kullanıyor. Gördüğüm kadarıyla pek çok kütüphane için tam bir çözüm. Güvenliği de çok kaliteli . Bu konuyu tam olarak çözüyor ve konu başlıkları üyelik vb. ile işleri düzenliyor. Kolay gelsin.
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
şu anda yordam programını indirip denemeye başladım. sağol. umarım istediğim gibi çıkar.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!