|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul - Eskişehir
|
Şehir Haritası
Merhabalar! Bazı sitelerde görmüşsünüzdür. Kroki gibi. Üzerine tıklarsanız yakınlaşıyor. Sağa sola yukarı aşağı hareket ediyorum. Neyse benim problemim. O haritaları nerden bulabilirim. Oturup ben mi çizeceğim? Yardımcı olurmusunuz? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Re: Şehir Haritası
Alıntı:
yurtdışında çok ciddi yaptırımlar var.. almanyada 1000-1500 € gibi bir cezası var webde kullanmanın. ufak çaplı krokileri elde çizebiliyorsunuz. bütün Istanbul derseniz ben birkaç ilçeyi çizebileceğime garanti verebilirim, ama dağınık bir çalışma olabilir. tek elde toplamalı.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bi ara ben de haritalar aradım. Nette işime yarayan bedava birşeyler bulamadım. Şu anda birlikte çalıştığım bir yazılım dağıtım firması var. O adamlar oldukça güzel harita programları getirdiller Türkiye'ye. National Geographic'in falan programları. Bimeks, Teknomarket gibi yerleri araştırırsan bulabilirsin sanırım. Fiyatları olukça makul. Web sitelerinden araştırma yap istersen. Şu anda online alışveriş yapılmıyor bildiğim kadarıyla ama en azından programları bulabileceğin yerleri öğrenirsin.
İyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Anarres
|
istanbul büyük sehir belediyesi nin sitesinde kent haritası bölümünden istedigin yerleri screenshot alıp daha sonra vektorel hale getirebilirsin..(bunu şirketin, kurumun yerini gösteren ufak krokiler için öneriyorum)
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Bir proje için benimde İstanbul haritasına ihtiyacım olmuştu.
Bunun için İstanbul Büyükşehir Belediyesi nin haritalardan sorumlu birimini arıyorsunuz. Onlardan İstanbul'un istediğiniz bölümlerinin haritasını vektörel olarak dijital ortamda alabilirsiniz. Tüm İstanbul'u satın almak tabiki altından kalkılamayacak bir maaliyettir. Ama belli bir semt haritasını makul fiyatlarda alabilirsiniz. İyi çalışmalar, Koray Duhbacı |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul - Eskişehir
|
Hmmm,
Bana Izmir'in Foça ilçesi lazım. Webden ücretsiz elime geçen haritalar var fakat bunlar çok dandik. Belediyenin içinde daha önceden çizilmiş bir harita var artık onun fotoğrafını çekip biraz çizim yapıcaz anlaşılan. yinede elinize döküman geçerse bilgilendirirseniz sevinirim. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!