|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Direkt Setup Çalıştırmak ( Yerel Ağ İçin )
Intranet ağı için bir uygulama geliştiriyorum. Ana makinada olan setup dosyalarını ağ içerisindeki kulanıcılar download etmeden programları yüklemelerini istiyorum. Hatırlatmak amacıyla söylüyorum; Chip dergilerinde kurmak istediğimiz program run dosyalarıya yükleniyordu bilgisayarımıza. Ama bu sistemi yerel ağa uygulayamadım. Şimdiden teşekkürler.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Direkt Setup Çalıştırmak ( Yerel Ağ İçin )
bilgisayarına iis kur yerel yayın yap activx ile pc sine yüklemeden direk çalıştırma olanağı sağlarsın.Local bir program deniyorsan hangi dil belki yardımcı olabiliri.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
IIS kurulumu site tanımlaması yapıldı.Onlardan yana sorunum yok. Dil ASP. Setup'ın normal linkini versek olmaz download etmek zorunda kalacak bunu yapmasını istemiyorum. Linke tıklayınca kurulum başlayacak.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Eğer her bilgisayarda senin calistigin domain secure site ise direk bir share setup koyabilir ve direk wscript.shell execute ettirebilirsin.
Eğer güvenli site veya zone olayinda olmazsan güvenlik hatası alırsın. Zaten güvenlik bilgisi olmadan bunu yapman olanaklı değil. Ancak güvenlik ayarlarını çekmeden direk ActiveX setup yaparak ta sadece bir yes / no ile işini halledebilirsin.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Kanada
|
Duydugum kadariyla Windows Service Pack 2 internet uzerinden dosya kurulumunu biraz zorlastiracakmis. ActiveX'i calismasini kisitlayici bir dolu patch yukleyeceklermis. Bence bir arastir derim bir dolu zamanini harcamadan once.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!