|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Fireworks
Fireworks de hazırlanan butonlarla sayfanın istediğimiz yerine resim linki verilebiliyormuş, bunu nasıl yapacağım konusunda bana bilgi verebilirmisiniz? Teşekkürler...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Fireworks
Bahsettiğin şeyi doğrumu anladım bilmiyorum ama :
"hotspot tools" dan bahsediyorsan yani resimin belli bir yerine link yani map verme olayıysa..Şöyle oluyorki; hotspot TOOLS menusunde web tarafındaki ilk işaret oluyor ki üstüne gelip bulursun zaten.Ama yinede kısa yolu "J" ben öyle söyliyeyim.. Resmin özelliğine göre; shape'i seçersin (dikdörtken,kare,çember yada kendi belirleyeceğin şekillere uygun.)Çizersin. Daha sonra bu çizdiğin bölümün ayarlarını yaparsın link,target ve alt komut ayarları var.. Daha sonrada olup olmadığını F12 ile görürsün.. Umarım yardımcı olabilmişimdir..
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Söylemek istediğim şu ; siteniz üstünde menu bar var kullanıcı o menu bardan bir button a mause ile geldiğinde sitenin belirlediğim bir yerinde seçili bulunan button içeriği ile ilgili bir resim çıkıcak bunu nasıl yapabileceimi sormuştum. teşekkürler.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Hım..Onuda şöyle anlatayım..
Butonunu yaparsın.(yada insert menusunden buton ekle). Daha sonra modify menüsünden pop-up alt linkine ordan da add pop-up a tıkladığında sana bir çok seçim sunuyor..istedigin pop-up menüyü optimize ederek isini halledebilirsin...(nerede çıkması gerektiği,renk'i ve diğer tüm ayarlar..)
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Evet dediğini yaptım ve oldu fakat şimdide şöyle bir sorun yaşıyorum; biryerde sadece bir resim gösterebiliyorum, aynı yerde birden fazla resmi nasıl gösterebilirim?
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!