|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Bilecik
|
Dream Turk
Arkadaşlar bu dreamturk hosting şirketi nasıldır acaba güvenilir mi bilen var mı? www.dreamturk.com Adamların fiyatları çok ucuz yani sınırsız her şey ama fiyat çok küçük.Yani aradaki bu tezat biraz kuşkulandırdı.bilen gören varsa bir bilgilendirebilir mi? Bir de hostcini.com o da aynı fiyatlar çok düşük Nedir acaba bir kandırmaca mı yoksa çok iyi bir fırsat mı? |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Re: Dream Turk
öncelikle oralara bakmadan söylemeliyimki sınırsız diye birşey yoktur
bildiğimiz üzere sınırsız hdd keşfedilemedi henüz.ha birde siteyi incelediğimde dikkatimi çeken sınırsız hosting ile bayi'nin ilk hosting paketinin aynı fiyatta olması, ama bayi'nin sınırlı alana sahip olmasıydı..
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Bilecik
|
Evet gerçekten de kafa karıştıran seçenekler var.Sınırsız hdd meselesinde de haklısınız sonuçta veriler bilgisayarda saklanıyor.Ama sınırsız veriden kasıt şu olabilir.Mesela siz dosyaları yüklersiniz ve alanı bitti yükselttin gibi ibir seçenek olabilir tabi ki sölediğim ne kadar mümkünse bir o kadar da zor ve masraflı bir iş.Bu tip hstinglerin fiyati astronomik olması gerekirken yerlerde sürünüyor.İşin garip yanı ben bir kez daha böyle bir firma ile karşılaşmıştım.Technolojik ti herhalde sınırsız deniyordu.mail attım ve bu sınırsızda ne demek oluyor dedim.Cevapta "mp3 gibi yasadışı bir dosya yüklemedikten sonra ki yüklerseniz size haber verilmeksizin hostunuz silinecektir istediğiniz kadar dosya yükleyebilirsiniz " yazıyordu.Daha sonra başka bir forumda aynı firmadan birkaç kişinin host aldığı ve hostlarına ulaşmadıklarını gördüm.Birde buraya sorayım dedim belki biri önceden almıştır diyerek.
Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Dream Turk te daha önce hosting yapmayı denemiştik.
Malesef "sınırsız" kelimesi, site hitleri fazla olunca... "Sizin sitenizdeki bir script serverı kilitliyor" gibi bir şeye dönüşüyor. site yayını haber verilmeksizin kapatılıyor. Sonrada çeşitli bahanelerle hostinginizi iptal edebiliyorlar. Enterasan ve amatörce. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Bence ne idüğü belli olan firmalardan da almayın...
Fazla sayıda müşterileri olduğu için ilgilenmiyorlar. Ekstra isteklerinize de cevap vermiyorlar. (Alan sınırsız da olsa bant genişliği sınırlı olunca pek bir anlam ifade etmiyo..bkz türkticaret.net 5 GB sınırlandırması var) Ben yurt dışında bir serverkiraladım.(20$/ay) Gayet rahatım tavsiye ederim. Birde opc hosting i tavsiye ederim.(opchosting.com veya opchosting.net) Bİr zamanlar 10$ a harikalar yaratıyorlardı ama Teknik destek zayıftı.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Avcılar
|
ben daha önceden araştırdım. az kalsın beni kafalıyorlardı.
normalde kendi serverları yok. reseller mıydı dedicated mıydı neydi öyle bişeydi bunların server dışardan bi firmada. ayrıca 1 haft sonra sorunlar başlıyor ve ilgilenme 0 mış. benim tavsiyem progen. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
ben dreamturkten 1 yıl, sınırsız (!) alan adı aldım.. mayıs ayında hesabımın iptal edildiğini bildiren bir mail aldım. ama sitem hala yayındaydı.. aradım yanlışlıkla gönderilmiş mail, hesabınız akfit durumda dediler, 1 gün sonra aynı maili tekrar aldım, bu sefer siteme ulaşamıyordum. aradığımda site de bulunan bir scriptin cpu değerini aşırı yükselttiği için hesabımın kapatıldığını söylediler.. bense sitemin tamamem htmlden oluştuğunu ve script yada MySQL kullanmadığımı söyledim, bilemiycem gibi bir cevapı aldım.. o gün benim yönlenirmemle aynı firmadan alan adı alan 2 hesabın daha kapatıldığını öğrendim.. ben siteyi zaten yeniden tasarlayacaktım, siz format atın, ben tasarım aşamasında diye tek bir dosya yollayayım teklifini götürdüm kabul ettiler.. bütün bilgilerim gitti tabi o arada.. siteye tek bir HTML dosyası koydum, yine aynı sebebten dolayı sitemi kapattılar.. binbir zorlukla açtılar siteyi.. diğer 2 siteyi açmadılar.. hesabım aralıkta sona eriyor.. bir anda önce aralık olması için dua ediyorum.. uzun lafın kısası ucuz ve sınırsız hostingden uzak durunuz.. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!