|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
HTML Mail Yardım
Yaptığım HTML mail içerisinde bir adet gif mevcut. mail gönderildikten sonra Outlook 2003'de bu gif gözükmüyor. Kodlamada hata olacağını sanmıyorum çünkü imaj yolu http://www.domain.com/img/logo.gif şeklinde. Olay tamamen Outlook da sorun çıkrması yoksa diğerlerinde (webmail ve beleş mailler) imaj gözüküyor. Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: HTML Mail Yardım
2003 default ayarlarında mail içerisindeki resimler otomatik bloklanıyor -resim aracılığıyla maillerin okunup okunmadığı kontrol edilebildiğinden-.
tools - options menüsünden security kartı seçilince download pictures te change automatic download settings butonuna basılıp, ilgili chackboxlar seçili hale getirilerek sorun çözülebilir.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Bana gelen Garanti bankası ve diğer reklam maillerinde 2003'de imajlar çıkıyor hiçbir ayarlama yapmadan. Acaba kodlamada ufak birkaç ayarmı yapmak lazım ???
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
sanırım sorun imajın yolunda kaynaklanıyor. anladğım kadarıyla Outlook 2003, imajlar maile gömülürse gösteriyor ama www.domain.com/img/logo.gif olarak yazılırsa izin vermiyor (ayarlardan açılabiliyor tabii).
imajları maile gömersen sorun çözülecektir bence. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Alıntı:
şöyle bir ayrım yapmak imkanın varsa; bilindik webtabanlı servislere mevcut hali ile, pop3-outlook maillerine ise gömerek gönderilebilir. (pop3 da sunan gmx vb.lerde düşünürlürse) mutlak bi çözüm değil belki ama daha az sayıda hatalı gösterim olur sanırım.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!