|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Bir mail list'e ihitiyacım var ama öyle basıt olanlardan değil. Bir kişi üye oldumu o kişiye otomatik bir mail göndercek. Hergün bana maillist'te kaç kişi bulunduğunu, o gün kaç kişinin üye olduğunu bildiren bir mail gönderecek. Biraz kazık bir soru oldu galiba ama böyle bir şeye çok ihtiyacım var. Yardım ederseniz sevinirim... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
TAM SANA UYGUN
Sana verebileceğim en iyi adres şu:
http://www.batur.com Tek kelimeyle harika bir site hazırlamışlar.Siteye üye ol mail list kodunu sayfana koy.Sonra dediklerinin hepsi gerçekleşir...
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Arkadaslar soru sormadan once bir arama motorunu denerseniz sizin icinde hem cabuk hem de etkili olacaktir.
Bu tip konular daha once de defalarca konusulmustu. Selamlar
|
|
|
#5 (permalink) |
|
kimsenin kimseye kizdigi yok, sadece söylenmek istenen bu ve buna benzer mesajlarin daha önce forumda yer verildigindan arama motoru üzerinden de ulasilabilecegi
cgi skripti su adresten bulabilirsin: http://cgi.resourceindex.com/Program...Mailing_Lists/ biz su an icin robmail kullanmaktayiz.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Merhaba,
http://www.egroups.com benim gözümde bu hizmeti veren en başarılı site; sadece mail list vermekle kalmayıp muhteşem bir arşiv olanağı, aramalar, chat ve anket sayfaları gibi daha bir çok özelliğe sahip. Kolay gelsin,
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
# 1 - Upload in ascii mode to your cgi-bin # 2 - Chmod 755 mailmachine.cgi # 3 - Create an empty file for your e-mails list called whatever you want.txt # and upload that in ascii mode to the same directory. Make sure to chmod 777. # 4 - Create a directory in the same location as mailmachine.cgi called "archives". # Chmod the directory 711. # 5 - Create an HTML form to send it information using the fields: # -'address' which will be the address to subscribe to # -'action' which should have two possible inputs; either # 'Subscribe' or 'Unsubscribe'. Example code: # # <form action="/cgi-bin/mailmachine.cgi" method=post> # <input type=text name="address" size=50><br> # <input type=radio name=action value=Subscribe checked> # Subscribe | Unsubscribe <input type=radio name=action value=Unsubscribe> # <br><input type="submit" value="Update"> # </form> # # 6 - To access the administration section in order to send e-mails to # subscribers and subscribe/unsubscribe e-mails, enter the path in your web # browser to the mail Machine script - http://www.yourdomain.com/cgi- # bin/mailmachine.cgi - and add a ?admin on the end so it would look like # mailmachine.cgi?admin ******************************* mailmachine diye bir maillist buldum. Yukarda yazanlar nasıl kurulacağını anlatan readme dosyasının içindekiler. 2. seçenekte CHMOD'un 733 yapılaması gerektiği yazıyor ama ben bir tğrlü CHMOD'u değiştiremiyorum ve o şekilde açtığım zaman da server 500 diye bi hata veeriyo. (Virtualave'ye gönderdim bu arada) Bunu nasıl halledebilirim. server'da başka Cgi'ler de var onların CHMOD'lerını değiştirebiliyorum ama bu maillist'in dosyalarının CHMOD'larını değiştiremiyorum. Açılan penceredeki seçenekler aktif değil. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
chmod 755 olmasi gerek. eger ws ftp kullaniyorsan degistirmek istedigin dosyayi aktif hale getirip sag tusa basinca chmod secenegini göreceksin.
chmod 755: ![]() chmod 777:
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!