|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Balıkesir
|
Ana Sayfa, Çocuk Sayfa, Torun Sayfa
Selamlar, Yeni bir soruyla tekrar karşınızdayım. ![]() Şimdi elimizde bir sayfa var. Bu sayfada da bir buton. Bu butona tıkladığımızda loadPage=window.open(hede,hödö) şeklinde başka bir HTML sayfası açıyor. Bu ikinci sayfada da bir adet text field var. buraya bilgisayradaki bir .txt dosyasının konumu giriliyor. amacım bu .txt dosyasındaki veriyi ilk sayfadaki br text areaya kopyalatmak. bunun için düşündüğüm de şöyle bir yöntem. şimdi bu ikinci sayfadaki yere konumu girip aç diye bir butona tıklandığı zaman opening=window.open(o textfielddaki konum.txt,hedehödö) şeklinde üçüncü bir sayfa açıp bu sayfanın innerHTML değerini ilk sayfadaki text area ya ilkTextArea.value=opening.document.all.innerHTML şeklinde kopyalattıktan sonra hem ikinci hem üçüncü pencereyi kapatmak. fakaaaaat... ilk sayfadan ikinci veya üçüncü sayfaya opening.document.write şeklinde içerik belirlemeyi becerebilsem de ikinci veya üçüncü sayfadan ilk sayfaya atamayı beceremiyorum (ilk sayfaya mainpage gibi bir id veremediğimden) eminim basit bir çözümü vardır ama ben beceremedim. acaba yardımcı olabilir misiniz?
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!