Zoque.Forum
»
Adsl Tarifelerinde İndirim...
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
Re: Adsl Tarifelerinde İndirim...
128 kb beles falan yaparmıs aman allahım ınanmam walla ınanmam tt boyle bır hata yapmaz
arkadaslarım gecen hafta aldılar 256 kb ADSL bayıldılar sımdı kafayı yıyorlar parayı kaptırdık ttye dıye ben uyarmıstım dınlemedıler elımden gelen bu
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: -
|
256 ücreti 59 milyon oldu 128 ADSL için halihazırda 49 ödenmekte her ay demek ki 10 milyonluk bir fark söz konusu. 128 in bedava olması da tabi ki sadece güzel bir hayal olarak kalabilir zira bu ülkede iletişimle ilgili gğzel bir şeyden bahsediyorsak o en çok hayal olarak kalabilir diye düşünüyorum. tamamen kaldıracaklar bunu büyük ihtimalle 128 k standartında bir abonelik olmayacak ama sanmıyorum ki verecekleri ya da vereceklerini vaadettikelri 256k hakikatan 256k olarak çalışsın, proxydi, cezayir fiberi derken ortalama 128 randımanını düzenli olarak alabilsek ona bile amenna diyecek hale getirdiler çoktan hepimizi.
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
http://www.turktelekom.com.tr/webtec...p?sayfa_id=152
tt sitesinde halen eski tarife gözüküyor. oysa kimi yerlerde onaylandı/geçildi deniliyor. ne olduk şimdi biz 256k olanlar anlamak mümkün değil.. |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
İlk ay geldi bu fatura.
Geleceği söylenen fatura ise 49+59=108 yeni türk Lirası (2005 e hazırlık ) Bu normal bir durum mu yoksa itiraz hakkım var mı? Yoksa bile veznede yine de itiraz edicem. İndirim gelicek denilirken böyle bir bindirme üzdü.
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
Alıntı:
ilk faturansa normal bir durum.. ilk bağlantı ücreti + 30 günlük bağlantı ücreti + 30 günlük sürenin işlemeye başladığı tarihe kadar olan X gün sayısının ücreti yani muhtemelen sana 39-42 günlük bir fatura geldi, önümüzdeki aydan itibaren 30 günlük 49.000.000TL'lik faturan gelir merak etme..
|
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
Alıntı:
Aylık ücret : 69.000.000 Yeni Bağlantı Ücreti : 59.000.000 Yeni Aylık Ücret : 49.000.000 muhtemelen sana ikisinin karması birşey gelecek.. ilk ay faturanın yukarıdaki gibi 40-45 günlük gelebileceğini unutma, paranı kenara ayır ![]()
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Bu konuda hiç kimsenin tam bir bilgisi yok. Söylenenler kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor. Madem indirim yapıldı; neden türk Telekom bi şekilde bunu haber vermiyor, ya da internet sitesinde insanları bilgilendirmiyor. Bir türlü oturtamadılar doğru bir sistem.
Zaten sinirliyim ADSL olayı yüzünden bunlara. Bi şifreyi yanlış yazdıkları için 2 hafta uğraşmıştım; dşifrenin ne olduğunu öğrenmek için. Verdikleri hizmet hiç de tatmin edici değil. Umarım yerine oturtup, bir düzene koyabilirler. Bilgi toplumu diyoruz, ama buna ulaşmak için gerekenleri, en zor yerlerde tutuyoruz. Nasıl bir yoldur anlamıyorum...
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Konuyla ilgili hürriyet gazetesinde bir haber çıkmış.
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0...~486110,00.asp tt nin sayfasnında hala eski tarife gözüküyor gerçi. |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Bugün gazeteyi elime aldığımda böyle bir indirimle karşılaştım; gözlerim yaşardı walla ne diyim. Biri sesimizi mi duydu ne
![]() Bu haberi gazetede görmek güzel oldu fakat bu tarifenin ne zaman başlıyacağı hakkında bir bilgi verilmemiş. Bağlantı hızıma baktım ve hala aynı (128 Kbps) olduğunu gördüm, bideğişiklik yok yani (ben de çok acaleciyim )Vatana millete hayırlı olması dileğiyle... p.s. ADSL hizmeti amacının aslında para kazanmak değil, bir çok kişiyi internete kavuşturmak olduğu yazılmış. Ayrıca Kobilere yönelik özel tarifeler için uğraşıyorlarmış. Yapılan bu indirimler maliyetleri düşürerek elde edilen kazancın bir yansımasıymış; türk telekomu maliyetlerin yönetimindeki bu başarılı politikası nedeniyle tebrik ediyorum. p.s-2 Kaynak Posta gazetesi 24/10/2004 sayfa 7
|
Zoque'a hoşgeldiniz!