Zoque.Forum
»
Adsl Tarifelerinde İndirim...
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Re: Adsl Tarifelerinde İndirim...
Başvurduktan sonra yazdığım şikayet dilekçesi işe yaramış. Bütün bağlantı ücretleri eşit olmuş. Felaket saçma bir durumdu o. Yüksek bağlantı hızına yüksek bağlantı ücreti... Sanki hızlı bir hat bağlayınca daha çok yoruluyorlarmış gibi...
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Haberi paylaştığın için ama kaynak vermemişsin verdiğin linkte.
Haberin kaynağı turk.internet.com sitesi. Bu haberi ben de yazacaktım buraya ancak turk Telekom'un sitesinde bununla ilgili bir haber henüz yok. Onun bu haberi vermek için biraz erken diye düşündüm. Haberle ilgili olarak da hadi bakalım hayırlısı olsun. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul/Balıkesir
|
Alıntı:
Eğer uygulamaya geçilirse çok iyi olur. Ayrıca "kullandığın kadar öde" sistemi de tutar gibi gözüküyor. Ülkemizde bu tür iyi haberler duyunca nedense insan bir kat daha fazla seviniyor.Benim merak ettiğim yegâne konu, mevcut 128 kbps kullanıcılarının durumu. Bu tarife kaldırıldığı için fiyatlandırma yapılmamış. Peki o halde 128 kbps kullananlar ne kadar ödeyecek ki? Sanırım TT yakında bununla ilgili bir açıklama yapacaktır. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: -
|
128 ADSL kullananlar en düşük hız olan 256 ya direk geçiş yapmış olacaklar büyük ihtimalle, tabi bu 10 milyon liralık bir zam manasına geliyor, ama 10 öilyon fazla ödeyerek 2 kat daha hızlı bağlanmaya kimse itiraz etmeyecektir sanırım
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
128 kbps kullanıcıları aynı fiyattan 256 kbps kullanmaya devam edecekler sanırım.
10 mio'luk zam bağlantı ücreti zammı, aylık ücretler aynı.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!