|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
ADSL bağlantı çözümü
Merhaba; Bilindiği gibi Telekom bağlantı seçenekleri ile ilgili eni tarifeler çıkarttı. Bu tarifelerden bazı modeller sınırlı modeller. 3GB ve 5GB gibi sınırlı modeller mevcut. Şimdi asıl mevzu ay içerisinde 3GB lık sınırı tutturabilmek. dial-up bağlantılar için gelen ve giden byte ların hesabını tutan programların olduğunu biliyorum. Aynı çözümü ADSL bağlantı için sağlayan bir program var mı? Varsa ismi nedir ve nereden bulabilirim? İlgilenenlere şimdiden teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: ADSL bağlantı çözümü
netlimiter kullanarak stats kısmından ay içinde toplam, günlük veya saatlik dl ve ul bilgilerini görebilirsin. (Google desktop search kullanıyorsan önce onu, sonra netlimiter'ı kurman gerekir.)
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
@ cruelstroke
Verdiğin adreste ADSL şifremizi değiştirebileceğimiz bölüm var. Gözlerim doldu birden, zira benim kayıt oluşum sırasında şifremi kayıtlara geçen kadının yanlış geçmesi sonucu tam 2 hafta internete bağlanamamıştım. Şimdi iki tıkla değiştirebiliyorsun
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
makina uzerinden dagıtmıyorsan/dagıtmıcaksan baglantıyı ozaman modem'in snmp özelliklerini bi araştır. bendeki dsl-500g için bulamadım ama dsl-50x modelleri için http://shadow.sentry.org/~trev/dsl50x.html boyle bişi çıktı Google'da.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!