|
|
#1 (permalink) |
|
|
Switch font
PC icin fontlari disardan calistirabilecegim bi program duymustum. Windows'un font klasorune okutmadan, bi klasor belirleyip o klasordeki fontlardan hangisini kullanmak istiosan secerek tum programlarda aktif edebildigin bi programdi. Bileniniz varmi. Yada bu tip biseler bileniniz ? DN: (yanlış bölüme açtıgımı farkedemedim. Üzgünüm. konuyu silmek icin edit'e girdim ama sil'i bulamadım.) Mesaj StiLL tarafından 06.12.2004 (11:12) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
Re: Switch font
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
Bunun dışında The Font Thing diye bir program daha var. Ücretsiz, kullanışlı bir program. |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
macintosh larda kullandığımız bir program vardı, suitcase diye şimdi onun pc versiyonunu kullanıyorum, başka font programı denemedim ama ben çok memnunum suitcase den
Extensis Suitcase www.extensis.com |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
xfonter programının 4.5 versiyonunu kullanıyorum. oldukça kullanışlı, memory falan harcamıyor ve ücretsiz.
http://users.pandora.be/eclypse/xfonter.html
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!