|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
YARDIM!!! Dreamweaver'da farkli ulke dilleri ile nasil calisirim??
Merhabalar, Farkli dillerde alisverisi iceren bir site icin ibranice sayfa hazirlamam gerekiyor, ama Dreamweaver'da nasil farkli dil tanitacagimi bilemedim. Daha dogrusu bulamadim Help inde de yok. Acaba once Window's da mi Ibranice dil update etmem gerek. Ne biliyim...LUTFEN ACIL YARDIMM cok tesekkur ederim |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: YARDIM!!! Dreamweaver'da farkli ulke dilleri ile nasil calisirim??
Özel olarak ibranice için nasıl bir çözüm uygulanır tam bilemiyorum ama herhangi bir ibranice sayfayı alıp Dreamweaver'da açmayı denediniz mi? (örneğin http://search.speedy.co.il/) böylece hiç olmazsa codepage bilgilerini ve yazıtipi gibi özellikleri nasıl yapmanız gerektiğini görebilirsiniz gibi geldi bana.
Tabii içerik girmek için ya ibranice bilecek ve ibranice bir klavyeye (kolaylık açısından) sahip olacaksınız, ya da içeriğin size elektronik formatta, kesip yapıştırabileceğiniz şekilde sunulmasını isteyeceksiniz. aklıma gelenler bunlar. şu aralar ben de rusça sayfalarla aynı sıkıntıları yaşıyorum. kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Tesekkurler,
Evet elimde Ibranice dokuman var copy+paste yapabilecegim (pek yakinda ben de Rusca ile calisacagim ) ). Sizin verdiginiz adresi de kaydettim. Fakat bendeki ibranice kelimelerden birisini kopyalayip, bu dosyaya yapistiramiyorum mesela. Yine tanimayip "???" yaziyor. Oysa ki dosya netten indirdigim ibranice sayfa. Yine de cok tesekkur ederim. Bir yolunu bulacaz artik. Saolun
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Benim gibi konu hakkinda bilgisi olmayan arkadaslara duyururum!!
Evet, aci birsekilde ogrendim ki, text'lerde hangi fontu lullandiysam (örn: Tahoma), onun ibranicesini de makinama kurmak durumundaymisim. Tabi bulursam... Nah bulurum !! ![]() Hadi iyi geceler
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |