»
Bilgisayardan Dosya Transferi.!!!
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Bilgisayardan Dosya Transferi.!!!
Böyle birşey daha önce soruldumu bilmiyorum ama yeterli teknik terimleri bilmediğim için forumda arama yapamadım, bu yüzden foruma sormak istiyorum eğer daha önce buna benzer bir soru varsa lütfen yol gösterin anlayışınız için teşekkürler.. Yapmak İstediğim ; Kod:
- 24 Saat internete bağlı bir bilgisayarım var. - 512 Kb lik bir ADSL internet Bağlantım var. - 1 Gb Büyüklüğünde Bir dosyam var. - Bir web sitem var. - XP Small Bussiness server 2003 işletim sistemi yüklü. Sonuç olarak bendeki bu 1 gb lik dosyayı site kullanıcılarımın kendi bilgisayarlarına indirmesini istiyorum, altarnatif bir yolda gösterebilirsiniz " önemli olan dosyanın herkes tarafından indirilebilmesi. " Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Bilgisayardan Dosya Transferi.!!!
dinamik bir dns hizmeti (dyndns.org) alip makinandaki iis'e direk link verebilirsin (ip numaran statik ise o numarayı da kullanabilirsin.) veya http olması gerekmiyorsa edonkey network'unde paylaştırıp ed2k linkini de verebilirsin.
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: izmir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
dinamikse kapatmasanda değişebilir (evdeki 24h açık benimde ama haftada bi değişebiliyor ip'si) www.dyndns.org gibi bir firmaya üye olup makinana ulaşılabilinecek bir isim ayarla sonra ADSL modem üstünde dışarıdan gelicek port 80 trafiğini makinana yönlendir sonra internet information server üzerinde kurduğun 80 portuna cevap verecek web üzerine dosyanı koyup linkini sitende yayınlayabilirsin.
sonuçta aşağıdaki gibi bi link oluşturabilirsin. http://benimmakinem.dyndns.biz/dosyam.txt
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!