|
|
#21 (permalink) |
|
new.net zoque 'nun dediği gibi doğruysa çok zekice bir düşünüş kutlamak lasım bu kadar kurnazca bir zeka yı ![]() .biz domaini almak siterseniz bulkregister.com bu hizmeti veriyor ama üyesi olmıyanlara vermiyor.Ne kadar yararlı olur bilemiyeceğim
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ben register.com dan bilmemne.biz adresini almak için başvursum.(sadece denemek için) para ödeme bölümüne kadar geldim. ve 4 dolar civarlarında bir ücret ödemem isteniyordu.
Yani benden bu para niçin isteniyor. Ben bunu merak ettim. İngilizcem çok iyi olmadığı için doğru yapıp yapmadığımı bilmiyorum. Sizde bir deneyin öğrenin. diyeceğim ama ben bu yazıları yazdığım sırada register.com a ne yazarsam yazayım bu adres alınmış diyor. Bana domain almak için aracı kurum olmayan, domaini kendi veren ve doğru çalışan bir site de söylerseniz sevinirim. Birde ***.biz domainleri şu anda kullanılıyormu?
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Selam,
Uyardiginiz icin sagolun ben de bir aralar alirim diye dusunuyordum bir kac tane Bir programla calistigini biliyordum ama sub-domain kismini hic duymamistim.. Hatta cj.com 5 csnt gibi bir para veriyo o programi indirirseniz.. Ama dolandiricilikta sizin de payiniz oluyor Neyse uyari icin tekrar tesekkurler, herkese kolay gelsin.DeepNOTE:Bu arada istiyorsan takildigin konularda icq#786953 ve ploop@seytan.org kullanabilirsin. |
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Selam,
Kasif domain kaydetmek icin yetkili kurumlarin listesi icin su adrese bakabilirsin: http://www.icann.org/registrars/accredited-list.html biz domainleri ile ilgili olarak bu liste verilmis ama kontrol etmedim iclerinden .biz domain kaydi yapmayan cikabilir.. Ama dedigim gibi bunlardan baska "yetkili" kurulus yok.. Basarilar.. |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
dikkat!
register.com'dan 4$ a domain alacağını sananlar!
dikkatli olunuz. başta 25$'dı, sonra 5$ yaptılar. şimdi de sanırım 4$ yapmışlar. o ücreti register.com domain için almıyor, ön sipariş için alıyor. :-) daha kredi kartından domain parası çekecek onun üzerine. ayrıca, yeni domainlerin satışı henüz başlamadı. sadece rezervasyon yapıyorlar ama garantisi yok. Mesaj creat-IVE tarafından 27.07.2006 (10:26) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
networksolutions da domainler halen 35 usd. Fakat Türkiye'de 15 usd 'ye domain satan birkaç site var. Onun dışında da birçok site değişik fiyatlardan domain veriyor. Bunların bir kısmından domaini alınca sahibi olmuyor kiracısı oluyorsunuz. Yani dns tanımlamaları için ve değişikleri için ek bedel ödüyorsunuz.
Peki 35 usd altında ama netwoksolutions şartlarıyla domain alabileceğim bir yer var mı ? |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
birçok yer var.
dikkat edeceğin husus domainin administrative contact'ında sana ait bilgiler yazması ve domain kontrolünün senin elinde olması. domain tescil sitelerini forumda bir arama yaptırırsan bulabilirsin Mesaj creat-IVE tarafından 27.07.2006 (10:26) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
sana tavsiyem www.000domains.com olur. http://www.registerfly.com/info/faq.php ve http://www.directnic.com/ hakkinda baska forumlarda olumlu mesajlar okudum ama kullanmadim.
000domains'de sana sunulan kontrol paneli sayesinde domaine ait admin, technical, billing contact bilgilierni ayni sekilde dns ayarlarini kolayca düzenleyebiliyorsun. ya da birden fazla domaine sahipsen bir degisikligin diger domainlerinde de etkili olmasini saglaman münkün. mesela hepsine ait admin bilgilerini degistirmek gibi. senelik 13.5 $
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!