|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Istanbul/Turkiye
|
Bir dakka bir dakka
Dalga gectigimi kim soyledi ki ??? :P koyduk diye ? hem sen beni tanImadan etmeden nasIl hakkImda ahkam kesiyorsun ki! once bir sor sonra yargIla.
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Merhaba Ilgınclık bır yana bende Arapca Wındows 98 waR ve eger onu kurdugunuzda Start menusu sag dadır (arapca Wın98 bende war cunku bazı arap havayollarının bılgısayar sıstemlerını ben yapıyorum)
|
|
|
#13 (permalink) |
|
|
o zaman anlatın...
o zaman anlatın meseleyi adam gibi espiri mi yapacaksın ne yapacaksın biz de gülelim smiley kullanmadan duygularını yazıyla ifade et kim olsa dil çıkaran bir adamın herhalde alay ifade ettiğini anlar yoksa saygıdan falan mı koydunuz onu benim anladığım bu, net olarak ifade edin fikrinizi o zaman amenna ancak smiley kullanırken bence dikkat....
seni tanımıyorum tanımam da gerekmiyor zaten kim olduğunun da önemi yok burda insanlar kim olduklarına göre mi değerlendiriliyor yoksa....ancak eğer ki alaya almak veya dalga geçmek için yazmışsan mesajı şiddetle kınıyorum ancak niyetin başka ise açıklarsan sevinirim saygılar.... fox
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Istanbul/Turkiye
|
off off
"adam gibi" ???
yeteri kadar adamIm merak etme. siz eger her dil CIkarmayI alay algIlIyorsanIz diyecek lafIm yok. ben oyle algIlamIyorum. O mesaj espri niyetine yazIlmI$ bir mesaj. beni tanIyormusun diye sormamIn nedeni benim dalgacI bir insan olmadIgImI belirtmem amacI ile soylenmi$ bir soz. her neyse cok fazla uzadI bu tartI$ma. sonucta kimse ile dalga gecmedim gecmemde. daha uzamasIn bu tartI$ma. bir daha soyluyorum niyetim kimseyi a$agIlamak ya da alay etmek degil. nota espri katmaktI. neyse.
|
|
|
#16 (permalink) |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|