|
|
#1 (permalink) |
|
ne olduğunu çözemediğim çıldırtıcı bir sorun
selamlar, çıldırmış durumdayım . Wordpress editliyordum. ve şu appleyard 'ın menüsünü ekledim siteye.en son yaptığım şey buydu. sonra bir bakiyim nasıl olmuş dedim ve şok oldum. menü düzgün çalışıyordu ancak yazılarda sinir edici birşey var. ve ne olduğunu çözemedim. CSS'den mi oldu yoksa koddan mı bilmiyorum. sitedeki yazılarda sesli harfler gözükmüyor ama yazının edit penceresinde gayet düzgün... şöyle; bir örnek daha veriyim; en son bir post daha attım bloga öçşiğü diye ve bakın nasıl çıktı; http://www.viscus.net/blog/?p=154 wp'nin support forumlarına yazıcaktım ama nasıl anlatacağımı bilemedim. işin komik tarafı menüyü ve stylelarını kaldırdığımda da bir düzelme olmuyor o yüzden buraya yazdım kusuruma bakmayın.. bunu nasıl düzeltebilirim? teşekkür ederim ve özür dilerim tekrardan
vis.cus - köprü öncesi ayıya gerçekçi yaklaşım wp-tr - wordpress türkçe destek ve döküman Mesaj Bounce tarafından 28.01.2005 (01:27) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Brobdingnag
|
Re: ne olduğunu çözemediğim çıldırtıcı bir sorun
bu kadar olur.. aynı sorunu ben de yaşamaktayım. türkçe karakterler sorun çıkartıyor. farklı karakter setleri ve farklı browser'lar kullandım ama sorun devam etti. yönetici kısmında herşey düzgün, index yayınlarken bozuyor karakterleri..
|
Zoque'a hoşgeldiniz!