|
|
#1 (permalink) |
|
Iframe'de scrollbar sorunu
Merhabalar, Sayfa içine eklediğim iframe' de, iframe içine eklenen sayfa genişliğinin iframe genişliğinden küçük olmasına rağmen yinede yatay kaydırma çubuğu (horizontal scrollbar) IE'de çıkıyor. Ama Firefox'ta gayet normal bir sorun yok . Tamamen scrollu kaldırmak istemiyorum. Dikey kaydırma çubuğuna ihtiyacım var ama yatay gereksiz, kaldıramıyorum. overflow-x ve overflow-y denedim hiçbir değişiklik yok . Nasıl düzeltebileceğim konusunda bilgisi olan arkadaşların bilgisine ihtiyacım var. Teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Re: Iframe'de scrollbar sorunu
i frame boyutunu buyultmen ve iframe icindeki sayfadaki bilgileri kucultmen lazım bu yuzden geliyor az once bende onla ugrasıyordum. no yerine auto dersen otomatik geliyor ama kucultmek en iyisi
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Kod:
<iframe src="deneme.ASP" width="134" height="130" align="middle" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe> |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
http://www.charra.nl/yeni/
Over ons linkine tıkladığınızda oluşan olay problemim. Firefoxta problem yok ama ie de var |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
over ons sayfasında tablo ayarları kucultup deneyebilirsin.<table width="420" border="0">
<tr> <td width="440"> i frame boyutu yeterli buyuklukte gibi gozukuyor 550 vermissin degerini bu ayarlarla oynadıgında duzelecektir.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!