|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
.js menü sorunu
Merhaba arkadaşlar; Şuan yapmakta olduğum web sayfasında kullandığım .js menü .SWF üzerine açıldığında .SWF kayboluyor. Bu sorun nasıl halledilebilir. Daha önce yapmış olduğum www.tankaucuk.com.tr/tr/ adresinde kullandığım .js menü de .SWF nin altında kalıyordu. <PARAM NAME="wmode" VALUE="transparent"> kodunu kullanarak bu sorunu hallettim. fakat baştaki belirttiğim sorun bu kodla hallolmadı. Yardımcı olursanız memnun olurum...
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Re: .js menü sorunu
Alıntı:
HTML Code:
object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="164" height="456"> <param name="movie" value="../tr/sag.SWF"> <PARAM NAME="wmode" VALUE="transparent"> <param name="quality" value="high"> <embed src="../tr/sag.SWF" quality="high" wmode="transparent" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="164" height="456"></embed></object> |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Jazz gönderdiğin kodu uyguladım ama bir şey farketmedi aynısı...
yani SWF yine kayboluyor... Benim uguladığım kod şeklide buydu zaten... ve burayıda pek anlamadım. manu layer z-index'leriyle de oynayarak bu sorunu giderebilirsin..
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Tarayıcı Farkı
Bir de şöyle birşeyin farkına vardım... Explorer tarayıcısında bu sorunu yaparken, Firefox tarayıcısında sorun olmuyor ve istediğim gibi çalışıyor. Bunu Explorer tarayıcısına nasıl uyarlarız...
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Merhaba naftalin
Ben Firefoxda da aynı problemi yaşadım sanırım bir yanlışın var. z-depth dedikleri olay layer ile ilgili. Eğer kullandığın .js deki katmanları ayarlarsan sanırım işini görür. Ya da ben sana alternatif olarak başka bir JavaScript menu önereyim: Tigra Menu kullanımı kolay fakat sayfayı ortalamk istiyorsan kodun bir de paralı versiyonu olan Tigra menu Gold (yada Pro tercihine kalmış) almak zorundasın Kolay gelsin.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Jazz' ın veridği kod' u uyguladım ve Firefox da bu sorun u yaşamıyorum bir yanlış yok yani...
: ) ama Explorer' da halâ sorun yaşamaktayım alternatif bir menü istemiyorum... Şuan mevcut olan menü üzerinde bunu uygulamam gerekiyor. Alternetif bir menü aynı zamanda tasarıma müdahele olur.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
|
|
|
|