»
Sitede Bozulan Genişlik Değeri
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Sitede Bozulan Genişlik Değeri
Açıkçası bu problemin tam olarak neyden kaynaklandığını bilmiyorum. O yüzden konu başlığım çok saçma olabilir. Yakın zamanda yayına koyacağım bir web sitem var. Bu gece o kadar uğraşmama rağmen sorunu halledemedim. Siteye girdiğinizde sağ üst köşede bir kayma var. Normalde, yukadaki imajların eni=598px ve onun altındaki sol taraf=415px, sağ taraf=183px. Her iki yanda olan koyu hatta 21 px. Şimdi sağ üst köşenin o şekilde kayması için herhangi bir neden yok. (değerlere bakarsak) Ancak 21 px değer verdiğim yerler gerçek boyutunda gözükmüyor ve böyle bir kayma oluyor. Bu hatanın neyden kaynaklandığını söylerseniz sevinirim. İlginiz için şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Edirne
|
Re: Sitede Bozulan Genişlik Değeri
Siteyi hazırlamış sayılırsın ama bence CSS ile kodlasaydın daha kolay olurdu.
http://www.thenoodleincident.com/tut...son/boxes.html
/home/fatih/ | Registered Linux User #384896 |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Re: Sitede Bozulan Genişlik Değeri
Arkadaşlar çözümü buldum. Sitedeki sol parçanın en alt tarafında bir kuş ile yatan insan fotoğrafı var. Onların genişliği 450 den küçük versem bile mesela 350 vermiştim yetmiyormuş.sorun buradan kaynaklanıyormuş. Onların boyutunu 250 yapınca kuzu kuzu düzeldi.Benide bu çileden kurtardı
ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler.
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!