|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: html- web sayfası gibi - email gönderimi
CSS kullanmamanı, font tagları kullanmanı tavsiye ediyorum, Hotmail,yahoo gibi webmail client'ları genellikle sorun çıkarıyor CSS'lerde.
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
office outlook da, yönlendirmeleriniz ile bir şeyler yapmaya çalıştım...
şu şekilde özetleyeyim, başklarına da yardımı olsun... 1 - sayfayı HTML ile oluşturun, CSS var ise sayfanın içinde kullanın 2 - outlook açın, tools > options > mail format > orta bölümde " Stationery and Fonts" bölümü var, buradan Stationery picker tıklansın 3 - Stationery picker açılınca > Stationery leri göreceksiniz... sağ tarafında edit remove new seçenekleri var , new tıklansın... 4- Create New Stationery ekranı açılır > 1. bir isim verin 2. yapılacaklardan en aşt şıkkı işretle ( use this file as a template ) > browse ile hazırladığın HTML sayfayı yükle buraya. 5- herşeyi okeyle , apply ey en son ... artık email göndermek için bir new mail açtığında bu hazırladığın sayfa otomatik gelecek... 6- ayrıca yeni mail dedikten sonra ... bir çok şeyi yeniden mail üzerinden edit edip, resim ekleyip çıkarabilirsiniz... yazıların fontlarını büyüklüklerini , renklerini değiştirebilirsiniz. yazı ekleyebilirsiniz. anlaşılır olmuş olmasını umarım ...
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Merhabalar,
Taci TIRSAK ve heady'nin bahsettiği yöntemlelerle oluşturdum, outlook da güzel çalışıyor ama Hotmail, gmail vs... de sorun çıkartıyor. Fontlarda, arkaplan renginde sorun oluşuyor ve kullandığım imajların pathlerini belirtmeme rağmen bütün imajlar ekli olarak gidiyor. Aceba sadece HTML mail oluşyurmak için bir program varmı? Hazırladğım örnek aşağıdaki linkte mevcut. http://www.ugurbozdemir.com/beckman/mail.htm
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
İlk başlarda müşterim için hazırladığım mail tasarımlarını, paralı bir programın bazı fonksiyonlarının eklenmemiş haliyle bedava versiyonunu kullanarak denedim ama bir süre sonra spam listesinde buldum kendimi. Tavsiye etmem.
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
pathleri http://www.site.com/images/resim.gif şeklinde olan bir sayfa, web de ie ile görüntülenirken
tüm sayfayı seçip, Outlook'a koplayala yapıştır yapın. Basit bir çözüm olmasına rağmen pek çok servis için olumu sonuç veriyor. //CSS te problem yine problem çıkarsa, sayfanın print screeni bir sayfa içine yerleştirilerek yukardaki yönetem uygulanabilir. Daha kaba ama sonuca daha yakın. //Böyle durumlarda resmin img tagine alt=Bu mesajı görüntülemek için burayı tıklayın şeklinde bir açıklama girmek olası outlook engelleme sorunlarına da yardımcı olacaktır.
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Şimdilik tek bir sorunum kaldı ve onuda bir türlü çözemedim, bahsettiğiniz bütün yöntemleri denemedim ama pathleri http://www.site.com/images/resim.gif şeklinde tanıtmama rağmen bütün imajlar ekte gidiyor. Aceba gönderirken yapmam gereken bir ayarmı var outlook'da?
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!