|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: html- web sayfası gibi - email gönderimi
HTML olacak zaten, sıradan bir HTML sayfasından farkı yok. Yanlız imajların src attribute'ini http:// olarak vermelisin, - ya da içine gömersin imajları-.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
şöyle demek istemiştim ...
bir web sayfası şeklinde bir bülten hazırladım ... bilgisayarımda ei ile açtığımda gayet güzel görünüyor, bunu email ' in içine nasıl koyacağım? * CSS' si de var * |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Alıntı:
Çıktısı kendi sitemin formatında, yanda pixel resmim var ve konuşma balonu gene falan falan... www.php.net/mail adresinden PHP ile ilgili bir çok örneğe erişebilmen mümkün. Benimkisi çok basit, uyduruk birşeydi fi tarihinden...
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
hocam önce şunu sorayım, nasıl göndereceksin??
yani gönderimi web üzerinden mi yapman gerekiyor? yoksa kendi makinenden de göndersen olur mu? minimum kaç kişiye gidecek? bu soruların cevaplarını yazarsan sana en uygun alternatifi sunabiliriz belki?
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
hazırladığım sayfayı iş yerimdeki, outlook da açacağım sayfanın i.ine , attach olarak değilde , site gibi görünerek koymak istiyorum...
çok fazla kişiye gitmeyecek... şirket içi bir bülten gibi bir şey ... |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Önce gidecek maili HTML formatında hazırlaman gerekiyor, dikkat etmen gereken nokta, eğer resim kullanıyorsan bu resimlerin diğer makinelerde görünecek şekilde tam yolunun verilmesi http://domain.com/resimadi.gif gibi, bu şekilde ayarladıktan sonra maili browser da açıp tümünü seç + kopyala yaptıktan sonra yapman gereken
outllok ta yeni ileti oluştur dedikten sonra mail tipini "HTML" e çevirip yapıştır demek, kendisi direkt olarak sayfayı alacaktır. Ayrıca outlook express kullanıyorsan eğer yeni ileti oluştur dedikten sonra açılan pencereden görünüm > Kaynağı Düzenle seçeneğini seçtiğinde mail yazma alanının altında 3 tab aktif olur, Düzen, Kaynak, Önizleme Düzen : Normal şekilde maili hazırlayabilirsin Kaynak : Mailin HTML kodlarını gösterir. (Kaynak bölümünden direkt HTML kodlarını da yapıştırabilirsin) Önizleme : Mailin son halini görebilirsin alternatif bir yöntem varmıdır bilmiyorum ama çok az kullanmakla beraber, ihtiyacım olduğunda ben bu şekilde yapıyorum, umarım işine yarar EkNot : gidecek mailin resimler hariç tek dosya olmasına dikkat edersen iyi olur, harici CSS dosyası yerine sayfanın içine gömülmüş style kodları daha iyi olacaktır, gerçi harici CSS ile denemedim hiç nasıl bir tepki vereceği konusunda bilgim yok
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
İki yöntem daha var... ancak bu yöntemle imajlar da maille birlikte gidiyor (belki imajların adreslemesi yapılırsa çalışır ama denemedim)... İleti > Yeni iletide kullanılacak > ileti örneğini seç menüsünden tasarım seçildikten sonra zaten yeni ileti açıldığında o tasarım geliyor default olarak. Direkt gönderilebilir. Ve fakat bu yöntemle tasarımdaki imajlar da maille birlikte gidiyor, yani tasarım boyutu mailin boyutunu belirliyor.
Ya da aynı menü grubu içinde web sayfası gönder seçeneğinden web'e yüklediğin tasarımı ekleyebiliyorsun (tam adres yazmak gerekir, index.HTML'e kadar yani). Ancak harici kodlar mail içinde çalışmaz. Bu yöntem Taci'nin anlattığından farklı değil; sadece hazırladığın kodları web'den alıyorsun. Bu yöntemle tasarımdaki imajlar maille gitmiyor. Bence diğerine göre daha iyi.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Taci Tırsak arkadaşın belirtiği gibi bende outlooktaki bu yöntemle web sayfasi gibi mail gonderiyorum.
Tum linklerin ve imajların domainini belirtiginde sorunsuz çalışır. Ben çalıştığım acentanun tum gezileri bu sekilde mail liste gonderiyorum senelerdir.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun |