|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Microsoft Zirvesi (Gelen Var mı?)
www.microsoftzirvesi.com 3 gün boyunca devam edecek. Hemen bu pazartesi başlıyor. 25 Nisan. Ben inşallah en 3 günün 1,5 günü kadar orada olacağım başka gelen arkadaşlar varsa aralarda falan muhabbet ederiz. Hem de bu bahaneyle bunu da forumda duyurmuş olalım
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
Re: Micosoft Zirvesi (Gelen Var mı?)
olmazmı üstad yaw, taa kalkıp Eskişehir 'den gelcem sırf bu etkinlik için. acaip bi program hazırladım kendim ,tam 3 saat sürdü hazırlamak
inşallah beklediğim gibi geçerde, okadar yol geldiğime değer
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
babamı kandırabilirsem (1.şampiyonlar ligi finali 2. Microsoft zirvesi için) taaa zonguldak'tan geliyorum
ama zor gibi du bakalım olacak mı ? not: sevgili ferruh konu başlığını 2.kez yanlış yazıyorsun(siz feet under ve micosoft) gözümden kaçmadı sanma yorgunluğuna veriyorum
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Bu arada ben pazartesi sabahtan oradayim tüm %90 güvenlik seminerlerinde harcayacağım. Kırmızı gül de takarım
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Re: Microsoft Zirvesi (Gelen Var mı?)
2. ve 3. gün katıldım. Kısa izlenimlerim;
1) Gelecek yılın teknolojisini görmek için iyi bir fırsattı. Özellikle SQL server 2005(Yukon) sunumlarını yurtdışından gelen eğitmenler sundu. Yazılım geliştiriciler için güzel doneler vardı. Yine Mobil cihazlar için .Net uygulamaları, ASP.Net ile bir blog sitesi yapımı konuk eğitmenlerden dinlediğim güzel seminerlerdi. 2) Türk eğitimcileri bir eğitimci gözüyle izlediğimde bir çoğu bende derin hayal kırıklığı yarattı. Düşünün bir program tanıtıyorsunuz ve o program sunu yaptığınız bilgisayarda yok. Siz screenshootlarla powerpointte bu böyledir diyorsunuz. (Sharepoint sunusunu bunun dışında tutuyorum. Gerçekten nefes almadan verilen bir sunumdu.) 3) Betalar habire çöktü ve sunu sırasında artık bayağı kanıksadık kilitlenen programları bilgisayarları görmeyi. Neymiş yani 1. servis Pack'i çıkmayan teknolojiye geçme. Zaten eğitmenlerde bir önceki sağlam programı kullandıklarını itiraf ettiler.4) Konferans alanı çok büyük olduğu için bayağı gezmeniz gerekebiliyordu. İkramlar güzeldi. Ancak yemek olayı belki önümüzdki yıllarda bir daha gözden geçirilir ![]() 5) Dostları gördük, bizim forumdan katılanlara ve firmalardan gelenlere rastlamak güzeldi.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
Microsoft zirvesi? ZİRVENİN TEPESİ
3 gün boyunca acayip yoruldum, günde ortalama 6 seminere katıldım, yemek arası hariç wc ye gidecek bile zaman ayıramadım kendime. çünkü programım çok yoğundu ve binalar arası yolculuk süresi min. 5 dk - Clemens VASTERS 'in sunumları gerçekten çok iyiydi. Özellikle "indigo". "dasBLOG" uygulaması, benim ASP ile hazırladığım ve şuanda kullandığım, CMS sistemine benziyor, çok beğenmedim. - KEMMOU 'nun hazırladığı ve beni doruğa ulaştıran MOBİL TEKNOLOJİLER konulu seminerler süperdi. - Gökşin BAKIR 'ın sunduğu "ASP 2,0 'da üyelik, rol yönetimi ve güvenlik" sunumu bol kod içeren sunumlardan biriydi, bence login fonksiyonu çok kolaylaştırılmış, hiç gerek yok kasmaya. - "Telekomünikasyon zirvesi"nde, ".net ike Telekomünikasyon sektöründe yazılım geliştirme" ve "katma değerli hizmetler: hosting ortamında MS tabanlı mesajlaşma ve işbirliği çözümleri" seminerlerine katıldım, ama çok zayıf buldum açıkcası. sunum sonunda tolga beyle görüştüm, haklı olarak geniş kapsamlı bir sunum yapamadıklarını, bu sunuma gelenlerin çoğunun developer değil, yönetici olduklarını ve konuya teknik olarak hakim olmadıklarını belirtti. sonra yaklalık 2 saat falan muhabbet ettik. - son gün "bilişim sektör için VISIO" sunuma katıldım, girdiğim en başarısız sunumdu. Ömer bey salonları karıştırmış, geç geldi. İçerik iyiydi ama aktarımda bazı sorunlar oldu. zaten gözlemlediğim kadarıylada katılımcılar tepkisini gösterdi ve sunumu erken terketti vaktim olmadığı için çok fazla stand gezemedim, dolayısıyla pek fazla eşantiyon eşya alamadım ama ilk gün sunumlar bitince yapılan CANDAN ERÇETİN konseri çooook süperdi. bence ücretsiz bir etkinlik için çok lükstü.yemek konusunda ise ssonmez 'e katılıyorum, özellikle ikinci gün bir sandviç alabilmek için yaklaşık 50 dk sırada bekledim, sanırım arkadaşlarından ilk günkü konseri duyanlar ikinci gün zirveye koştu onun dışında ikramlar vb. herşey çok iyiydi. hatta vestiyer ücretsizdi...üzüldüğüm tek nokta, salı günü saat 9:20 'de başlayan "şablon sayfaları, skin ve navigasyon kontrolleri ile ASP.NET 2,0 'da programlama" sunumu trafik yüzünden kaçırdım, bi projem için çok gerekliydi. bu arada söylediklerine göre yapılan tüm sunumlar sitede (MICROSOFT ZİRVESİ ) yayınlanacak ve katılımcıların adreslerine DVD olarak gönderilecekmiş. gelecek yıl yapılacak olan zirvesi sabırsızlıkla bekliyorum.
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
Aslında zirve hakkında uzun uzun bir şeyler yazmayı planlıyorum ancak hızlı bir kkaç nokta vereyim;
Ben 3 tane zirve açılışını rafael bey' in sunumuna katıldım. Harika bir performans, Kriptografi, PKI ve Açılış konumşmalarıydı. Zirve açılışı için süper bir konuydu, yakın dönem teknolojiler hakkındaydı. Çok iyi analiz edilmiş beni etkiledi. İkinci olarka zirve açılışında süper bir rezillik vardı bence. Ürün müdürü ve rafael bey den sonra iki firmanın Türkiyeeki .NET ile yapılmış bir case study' sine geçtiler. Ve muhtemelen .NET in ne olduğu hakkında bir ay önce fikir sahibi olmaya başlamış iki yönetici reklam yapmaya başladı. Tam anlamıyla rezillikti 10 dk. broşürleri ve diğer şeyleri karıştırırken dinledim sonra çıktım. Genel olarak güzel olduğu kesindi ve özellikle ilk gün çook kalabalıktı. Bir sunumu ayakta izledik. onda da zate sunumu beceremediler
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!