|
|
#1 (permalink) |
|
|
Yanimda Beykent Üniveristesi ile ilgili bir brosur var ve bir bolum tamamiyle benim okumak istedigim bölüm; tabi simdi hic istemedigim bolumde 3. sinifa gecmek usereyim... BÖlüm adi: İletisim ve tasarim; acaba yetenek sinavi ile bir ogrenci alabiliyor olabilirler mi? Bir ara bana Bilgi Universitesinden boyle bir teklif gelmisti; ama olmamisti İstanbul vs vs diye; Ankara'da boyle web sanatcilarini bulmaya almaya calisan ünivesiteler var mi, acaba? NOT: Su anda hukuk fakültesinde okuyorum ve kesinlikle nefret ediyorum.... umut |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
onu bilmiyorum umut ama neden okulundan nefret ediyorsun? Ya da niye böyle bir bölüme girdin, eğer beğenmiyorsan? Foruma yazmak istemiyorsan, her zaman haberleştiğimiz gibi mailıma da gönderebilirsin.
--- iletişim ve tasarım okuluna gelince ben sana bir şey sormak istiyorum Bu iletişim ve tasarım okulları sanatçılar için olan herhalde HTML, ASP, PHP ya da grafik öğretmiyor millete... Sanırım tasarımın gerçek anlamını, özgünlüğü, renk uyumunu, ziyaretçi ilgisi, psikolojik duygular, kişiyi nasıl rahatlatabileceğini vs... Bunun gibi şeyler mi anlatılıyor? Bana yardımcı olur musun bu konuda? Gerçi soruyu soran sensin ama ![]() ------------------ Sevgilerle, Herkese iyi çalışmalar Passion ------------------------- Email: baturalptorun@superonline.com http://www.sanalkent.com/netguide |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
----
Bu iletişim ve tasarım okulları sanatçılar için olan herhalde HTML, ASP, PHP ya da grafik öğretmiyor millete... Sanırım tasarımın gerçek anlamını, özgünlüğü, renk uyumunu, ziyaretçi ilgisi, psikolojik duygular, kişiyi nasıl rahatlatabileceğini vs... Bunun gibi şeyler mi anlatılıyor? Bana yardımcı olur musun bu konuda? Gerçi soruyu soran sensin ama ![]() ---- Kesinlikle; ASP+cgi vs vs tipki matematik gibi calisirsan ve azimliysen sorun yoktur; bunlar icin... Ama diger dediklerin icin sadece calismak ve azim yetmez; gereli oldugu halde, arti bir seyler gerekir. --- hos ben kendimi gercekten de iyi bulmuyorum tasarim alaninda; cok ciddiyim; ama icimde bir seyler var gibi; onu disari cikarmaya calisiyorum.. eninde sonunda da cikaracagim.. umut |
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Istanbul - TR
|
Evet Yıldız teknik Iletisim tasarımı bölümü var.
98'de bende girecektim özel yetenek sınavına fakat Matematik sınavı olduğunu öğrenince hass... dedim kendi kendime Sanatçı adama trigonometri soruyolar ![]() ------------------ So let this heart be still.. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!