Zoque.Forum
»
ftp'de dosya silememek...
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
server unix ise ve silemediğin dosya isimleri türkçe karakterler içeriyorsa silememe gibi bir problem şle karşılaşabilirsin; dosyas ismini de değiştiremezsin malesef.
bunu yapacak kişi sistem adminidir; ama linux kullanarak da silinebilir diye hatırlıyorum. kolay gelsin
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Ankara/Adana
|
cok rahatsiz edici bir durum; icinde hicbir sey olmayan bir dosya var ve erisim 777; ama yine de silemiyorum.
Orada tum cabalarima ragmen oylece duruyor; verilen tek hata uyarisi ise: Unable to delete folder ne olacak simdi? |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
unix makinadaysan, telnetten baglanip rmdir komutu ile silmeyi denedin mi?
rmdir klasör_ismi
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
allah sabır versin.bende websambadan alan aldım yeni.dosyaları atıyorum,yükleme tamamlanıyo ama karşıda görünmüyo.brinkster SAFile hatası veriyo.uğraşıyoruz.olmuyorsa birkaç gün sonra yeniden dene.sinirlerini harap etmeye gerek yok.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Ankara/Adana
|
makina unix degil...
Ama ilginc bir sey deneyecegim, silemiyorum; ama isimlerini degistirebiliyorum: renkler , umut_eski , sil_beni dosyalari var mesela; ben simdi sil_beni dosyasinin ismini umut_eski'ye cevirince silinmesi gereken dosya sayisi 2^ye dusecek; sonra umut_eski'yi renkler'e cevirince 1'e.. Bakalim bu sefer ne olacak? EK: Hayir bu da ise yaramadi; unable rename vs vs. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!