|
|
#1 (permalink) | |
|
bana icq'dan gelen bir mesaji buraya aktarmak istedim: Alıntı:
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: TR istanbul
|
pop3 email
pop3 email kullanıyorum
outlook 2000 de ve bir sürü tanımadığım yerden news - production özellikle hosting ve domain şirketlerinden çok fazla email geliyor .. bunları outlook 2000 de nasıl bloke edebilirim.. çünkü bu mail listlerin unscribe leri yok yani sitelerine gidip gruptan çıkmak istiyorum diyemiyorsunuz.. bunu nasıl önlerim ... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: .
|
almak istemeyipte subscribe oldugun ve unsubscribe olamadigin emailler icin outlook 98/00 de blocking opsiyonu var..eger ingilizce kullaniyorsan, orginize diye bir opsiyon var onun ayarini yap..bu arada MS in sayfasindan SR-1 ve SR-2 leri security update yap..eger daha da fazla koruma istiyorsan..NAV (norton anti virus) u yukle..onun outlook u koruma opsiyonu var..
eger cok daha fazla bir koruma istiyorsan...nete girme
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Selamlar tekrardan..
Walla icqdan bir haber aldım ne kadar doğrudur bilemem ama.. (espride olabilir9 Laz visürü çıkmış (gerçi pek takmadım neden derseniz virüs kendiliğiden çalışmaz. Yani bi bakıma araba kaymaz sürücü kaydırır.. misali..) Neyse devam edim bu virüs sadece sizden harddisk'teki tüm dosyaları silmenizi (format) istiyor.. Ne bilim. başlığa uyuyo die yazdım. SAYGILAR :-) |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Freising DE
|
Hi! How are you?
I send you this file in order to have your advice See you later. Thanks Arkadaslar bana da bir kac gundur yukaridaki mesaji iceren bir mail ve ek olarak bir dosya geldi. Dosya txt uzantili gorunmekle birlikte txt den sonra bir com uzantisi vardi. Iyiki norton antivirus kullaniyorum. Viruslu datayi acmama izin vermedi. Bu konuda dikkatli olmanizi oneririm. Mesaji gonderen sahsa gonderdim bu sefer de baska bir isimle ayni icerikli bir mesaj gondermis. Aman dikkat derim baska bir sey demem!!
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!