|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
MErhabalar,benim sorum yahoo! dan aldığım e-mail hesabı ile ilgili olacak. HEsabı açarken benden istenen "Challenge Question and Secret Answer" ı nasıl uptade edebileceğim konusunda bir fikriniz varsa ,lütfen benimle paylaşın. Yahoo! ile kontakt kurmaya çalıştım ama sadece bu olayın mümkün olacabileceğini öğrenebildim. Şimdiden teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Arkadaşlar,lütfen;bu kadar zoque kullanıcısı içinde bu isteğime cevap verebilecek birisi mutlaka olmalı.
Ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olur,böylece mailim adresimi (kesin olmasada) büyük ölçüde koruyabilmiş olurum. Saygılar.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
şifreni girip sayfa açıldığı zaman solda options bölümüne tıkla.Karşına çıkıcak sayfada yapabileceğin değişikliklerle ilgili bi liste çıkıcak.Ordan account information var.Ona tıkla senin yahoo id kartın belircek.Ordan değiştirebilirmisin bilmiyorum ama bi şansını dene.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
İlgin için teşekkürler flash ama options bölümündeki kullanıcı ile bütün bilgileri baştan sona zaten incelemiştim.
Yani çıkış noktası orası değil,ama imkansızda değil. Neyse yine de teşekkürler,bu arada claus,hotmailde bu özelliğe Options bölümüne girip Secret Question ilgili dizininden halledebilirsin. Hotmailde bu gayet kolay olmasına karşın adamlar koskoca yahoo da bindereden su getirtiriyorlar!! |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Ve birşey daha sormak istiyorum,sadece karşımızdakinin e-mail ini bilerek bütün kişisel bilgilerine ulaşmak mümkün mü?(mailindeki tabii)
Bunu bilmek istiyorum çünkü bu konuda bilgili olduğunu düşünen bir kişi mümkün olabileceğini söyledi. Şayet doğru ise isteyen ve tabiiki ne yaptığını bilen birisi için herşeyin çok kolay olduğuna inanacağım.. Saygılarımla.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Alıntı:
Tedbir tedbirdir anlayacağın.
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
BAzı tanıdıklarımın başına geldi şu sıralar bu olaylar..Yahoo kullanıcılarının.. Ama bana kalırsa Hotmail de en az yahoo kadar zor(çok zor demiyorum).Yalnız,hotmailde Secret Question ı değiştirme özelliği kolay olduğu için, başka birinin ele geçirmesi(ki muhtemelen bu kişi de az çok bilgi olacaktır) halinde geri alınması zor.Bizzat bir arkadaşın maili alındı ve halende o maile ulaşamıyoruz. Sorduğum soruda şuydu,bunu yapabilecek kapasitede biri,isterse girmek isteyeceği maildeki info yu tam anlamıyla görebilirmi? ŞAhsen bana biraz zor ve saçma geliyor.Ama sizde bilirsinizki Knowledge is THE POWER!! NAsıl olabileceğinden ziyade,olup olamayacağını merak ediyorum.Yanlış anlaşılmalara maruz kalmak istemem. Saygılarımla.. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!