|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
pop-up sayfalar zincirinin boyutlandırılması
Merhaba dostlar bir problemim var, bir linke tıklanıyor ve pop-up açılan bir pencere geliyor, bu pencere içerisinde linke tıklandığında , yine aynı pop-up frame in içinde fakat biraz daha küçük bir imajım var. Ben bu ilk sayfada tıklanan linkten sonra yeni açılan sayfanın, yeni sayfa içerisindeki imaja göre otomatik boyutlanmasını istiyorum. şöyle ki; ilk pop-up sayfada 800*600 bir imaj var, ve ben bu pop-up ın açılma boyutunu mecburen 800*600 olarak ayarlıyorum, aynı bu frame içerisinde bir linkte tıklanıyor ( ve bu link sadece bir tane , başka linkler yok ) aynı pop-up içerisinde bu sefer 800*400 bir imaj geliyor. Tam anlatabildim mi bilmiyorum ama çok mu saçmaladım ?
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Re: pop-up sayfalar zincirinin boyutlandırılması
teşekkürler scud
kullanabildim scripti fakat sp2 de çalışmaması söz konusuymuş, ben bu kodu üniversiteye vereceğim portfolyo dvd'imde kullanacağım için daha garanti bir çözüm ne olabilir?
Portfolio Mesaj refo tarafından 18.07.2005 (14:06) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Merhabalar,
Eğer yanlış anlamadıysam, açılan popup içinde bir linke tıklandığında, popupın tekrar boyutunun düzenlenmesini istiyorsun. Eğer doğru anladıysam aşağıdaki kodu kullanarak yeni açılan sayfanın boyutunu belirleyebilirsin. <script language="JavaScript"> <!-- self.self.resizeTo(370,410); self.focus(); //--> </script> umarım işine yarar... |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Blackts çok teşekkür ettim aradığım kod buydu süper oldu. bu verdiğin kod için pop-up ın tam ortada açılması için herhangi bir kod eklemesi yapabilir miyim?
ayrıca scud söylediği koduda kullanacağım yerler çıktı ama onu kullanamıyorum
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
moveTo komutu ile ortalayabilirsin.
window.moveTo((screen.availWidth-pencereninwidthi)/2,(screen.availHeight-pencereninheighti)/2);
|
Zoque'a hoşgeldiniz!