»
Gmail ve Outlook
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
Re: Gmail ve Outlook
benimkinde hiçbir sorun yok, şuanda inboxımı download ediyorum.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
yok...hiç bi değişiklik yapmadım herşey aynen olduğu gibi...hatta sitedeki tutorial ıda inceledim tekrardan hani belki ne biliyim bişiler bozulmuştur die ama herşey normal...alala...Hotmail i falan alıyo ama bunu almıyo...sizlerde sorun yoksa problem bende demek mcafee antispam kurulu onu bkurcalıyım birde belki yanlışkla bişi ler yapılmıştır????
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul - ankara
|
mozilla.org dan thunderbird i indir ve onunla almayı dene, eğer onunla da olmazsa gmail hesabının pop3 ayarlarını kontrol et çünkü belki gmail üzerinden okunmuş mesajları indirmeyi kapatmış veya pop3 ü kapatmış veya daha a başka bir şey yapmış olabilirsin(veya hesabına erişimi olan biri yapmış olabilir)
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
yok ya ne yaptıysam olmadı...ayarlarımla oynamamıştım zaten, tekrar baktım hala normal??? sanırım mcafee ile ilgili bi durum var diğer makineden outlook ile okunuyor...tkeşekkürler beyler
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!