|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ist/Turkey
|
Selam ben yeni bir site yapmaya calisiyorum ama bir turlu istedigim frame tipinin kodlarini bulamadim.Istedigim tip sol orta sag yani 1(sol menu)2 (orta sayfa) 3 (sag menu ) bu konuda yardimci olursaniz sevinirim. Ikincisi uk.internations.net ten bedava bir yer aldim (20 mg) ama mp3 yada programlara link vermeyi tercih etmiyorum bu yuzden upload etmek istiyorum ama olumuyor neden???mesela 3 mg byte lik herhangi bir seyi upload edemiyorum ne yapmam lazim... tesekkurler.... ------------------ AmAToR |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
<FRAMESET FRAMEBORDER=0 BORDER=0 FRAMESPACING=0 COLS="50,*,50">
<frame SRC="isim.HTML" FRAMEBORDER=0 border=0 NAME="Leer" NORESIZE SCROLLING=no> <frame SRC="isim.HTML" FRAMEBORDER=0 border=0 NAME="text1" NORESIZE SCROLLING=auto> <frame SRC="isim.HTML" FRAMEBORDER=0 border=0 NAME="Leer" NORESIZE SCROLLING=no> </FRAMESET> genel olarak buna benzeyen birsey. frameleri ic icide acabilirsin. ROWS="50,*,50" rows- yatay, cols- dikey yönde frameler olusturuyor. sayilar pixel olarak genisligi, * geri galan tüm alani ifade ediyor. NAME="text1" ile bir sayfanin hangi frame icinde dolacagini belirleyebiliyorsun. daha fazla bilgi icin http://www.bboz.nom.tr http://www.webteknikleri.com adreslerine bakmani tavsiye ederim. problemin olursa sormaktan cekinme lütfen. <!-- [Bu mesaj zoque tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (29 Temmuz 2000).]-->
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: ankara,Türkiye
|
Eğer Front Page kullanıyorsan new frame'den hem frame tipini kolaylıkla seçip hemde istediğin gibi şekillendirebilirsin.
Upload sorununa gelince hem bilgisayarının ve internetinin uygun hızda olması gerekir hem de serverının mp3 dosyalarını kabul etmesi gerekir çünkü bir süre önce internette mp3 resmen yasaklandı, Kolay gelsin |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!