»
Font problemim var bir çare lütfen..
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Font problemim var bir çare lütfen..
Bu konuyu okuyan herkese çok teşekkürederim.. Yapmak istediğim şey size göre basit olabilir, fakat ben bu işin içinden birtürlü çıkamadım, bir site hazırlıyorum tasarım bitmek üzere fakat yazı karakterleri çok kötü ben aynı bu sitedeki gibi (zoque) olmasını istiyorum yani ufak sade ve düzgün bu yazı karakterini site sahibi nasıl yapmış ? Yardımcı olursanız beni gerçekten büyük bir dert ve sorundan kurtarmış olacaksınız saygılar... site tasarım aşamasında olduğundan yazı karakterlerini site üzerinden gösteremeyeceğim fakat ufak bir görüntü dosyası ekleyerek yazıların bozukluğunu ve bu sitedeki yazıların düzgünlüğü arasındaki farkı rahatlıkla görebileceğinize inanıyorum Teşekkürederim. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Kayseri
|
Re: Font problemim var bir çare lütfen..
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
Re: Font problemim var bir çare lütfen..
Tasarım table ile hazırlanıyorsa aşağıdakini kullanabilirsin. Sürekli class yazmak ya da çağırmak durumunda kalmazsın. div`lerde varsa işin içinde ve diğer yazılarla aynı olsun istiyorsan aşağıdaki satıra div tag`ini de ekleyebilirsin.
body, td{font: 11px "Verdana", "Tahoma" #000000;} div`lerin farklı olmasını istiyorsan; Yukarıdaki class tan ayrı olarak; div{font:10px "Tahom" #F0F0F0}; satısını ekleyebilirsin. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!