|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
XHTML Validation - Flash animasyonlar
http://validator.w3.org/check?uri=ht...auri/index.asp flash nesneleri geçerliliği etkiliyor. Konu ile ilgili araştırma yaptım lakin anlaşılır açıklamalar bulamadım. Tecrübesizliğime verin. Valid kodlar için flash nesnelerini nasıl kullanmalıyım? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: XHTML Validation - Flash animasyonlar
Geçerli Kodlara Sahip flash
flash movie'leri sayfanızın kodlarının geçerliliğini bozmadan gömebilirsiniz. Ufak bir JavaScript dosyası ile. http://blog.deconcept.com/2004/10/14...ct-and-embed//
Je ne veux pas être flétri de la qualification de poseur. Je ne laisserai pas des Mémoires. La poésie n'est pas la tempête, pas plus que le cyclone. C'est un fleuve majestueux et fertile. (...) Mesaj Lautreamont tarafından 28.08.2005 (20:31) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
cidden çok teşekkür @Mydecline..
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
rica ederim. bende çok yakın zaman önce sitemde aynı sorunu yaşamıştım ve çözümü bulana kadar oldukça uğraşmıştım ama aslında çok kolaymış
ayrıca kod: ie,mozilla Firefox ve opera da sorunsuz çalışıyor... a tabi birde şu bursa kelimesini duyunca içim eriyor, aşkım aklıma geliyor, şarhoş gibi oluyorum...
Mesaj Mydecline tarafından 29.08.2005 (01:54) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
evet bursa temalı bir aşk maceram var(dı). çok gelirdim önceden, gemlik, küçük kumla harika yerlerdi. ama şimdi gelmeye kalbim dayanmaz, ama olurda bir gün gelirsem davetinizi saklı tutuyorum haberiniz olsun
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!