|
|
#1 (permalink) |
|
|
Netscape'de tablolara bordercolor vermek için ne yapmam lazım? Lacivert diyorum buz mavisi çıkıyor.Kırmızı diyorum çingene pembesi oluyor .light ve dark uzantılarınıda yazıyorum ancak normal gri renge dönüyor. Bir de hr tagında çizgiye renk verilemiyor mu acaba?
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul/Türkiye
|
Netscape 6
Sanırım mesajım soruna tam anlamıyla yanıt olamayacak. Ancak Netscape 6 ile ilgili bir şeyler söyleme gereği duydum
Hayatımdan bir kaç sene eksilmesine neden olan, nefes darlığı yaratan, aids riskini arttıran Netscape, 6.0 versiyonuyla bir devrim yaratmış. Artık internet Explorer'da ne görüyorsam Netscape'te de onu görebiliyorum. (Pek inandırıcı gelmiyor değil mi? Ben de inanmamıştım ![]() Eğer N6'yı denemediysen mutlaka kurup çalışmana bir de öyle bak. Sanıyorum bu versiyon çilekeş tasarımcıya ilaç gibi gelecek. ![]() Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
2 saat indirmeye üşenmiştim. Bu ayki bilgisayar dergilerini bekliyordum. Dediğin gibiyse kullanıcılarda bir an evvel upgrade ederler umarım.
Bu arada herkesin bayramını kutlarım. Sevgiler saygılar (Televizyon da gene o şeker reklamı çıktı. Ooof...Of!)
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara/Adana
|
netscapa 6.0 ilk seferinde gercekten de beni de heveslendirdi ve sevindirdi; ama yazilimi kullandikca yüzeyin altinda yine ters giden bir seyleri fark ediyorsunuz...
MİNİ NOT: Netscape'in 4. surumunden beri tüm Explorer surumlerine karsi cok daha ustun olan (tasarim yorumlama teknikleri bakimindan); tek bir tarafi vardi.. Anime gif gosterme yetenegi; biraz derine girenler anime gifler konsunda bilirler ki: Explorer ve netscape icin 0,1 saniye ayni uzunluukta degildir ve netscape anime giflerinizi daha akışkan ve pürüzsüz gosterir. Ve Explorer'in buldugum bir bug'u da; anima gifleri bazen tam duzgun gosteremz; bu kimseye derdimi anlatamadigim; icimde kalmis bir seydi; anlattim; rahatladim.. umut ---------------- http://www.kiremit.gen.tr (yayinda) |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Ankara/Adana
|
bir de sayfa icindeki anchor taglari ve java script history back olayini oturtamamislar; ya ben de bunu hic anlayamayacagim.. NEtscape 4.0'da calisan ozeliklerid bunlar..
Ve bence gorsel tasarim ve duzenleme olarak explorerdan daha iyi bir yapiya sahip olmasina ragmen gec aciliyor, sık sık kilitleniyor ve hayatimda gordugum en anlamsiz sey olan activite etme splash acilisi yüzünden bircok kullanici netscape 6.0'yi kurar kurmaz sasirip kaliyor.. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!