|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
DMOZ kayıt problemi
merhaba, Uzun süredir DMOZ'a sitelerimi kayıt etmek istiyorum ama sürekli hata mesajı alıyorum. Formu doldurup "submit" tuşuna basınca, IE yüklemeye başlıyor, aşağıda yeşil kutucuklar ilerliyor bir kaç tane, sonra sayfa takılıp kalıyor, bir 10-15dk sonra da "sayfa görüntülenemedi" hatası veriyor. DMOZ editörlerinin forumu http://resource-zone.com'da sordum, IE dışında bir browser önerdiler.Firefox ile denedim sonuç aynı, genel olarak bir şikayet olmadığını, sorunun bana özel olduğunu ya da local bir engelleme olabileceğini söylediler. Benzer bir problem yaşayan ya da bir çözüm önerisi olan var mı? IE 6.0 WinXP/SP2 kullanıyorum. Selamlar, |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: DMOZ kayıt problemi
Dmoz sunucularından kaynaklanan bir sorun bu. Dmoz genelinde de rastlayabiliyoruz zaman zaman.
En iyi çözüm, kategori altlarında yazan editörlere durumu hangi platformlarda sorun yaşadığınızı vesaire detaylı bilgiyi eklemek istediğiniz siteyi de yazarsanız editörün insafına kalarak eklenebilirsiniz. Türkçe kategoriyse uzun sürebilir geri bildirim almak, zira Türkler ne yazıkki dmoz editörü olayı internet gurusu olmakla eş değer görüyor ve pek havalı oluyorlar. blog kategorisiyle yardımcı olabilirim. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Re: DMOZ kayıt problemi
opera veya Firefox'dan değilde dmoz'un altyapısından kaynaklandığını düşünüyorum.
bazen kitleniyor.. sayfayı yenilemek veya linke tekrar tıklamak gerekiyor.. sadece site eklerken değil normal şekilde dizinde gezerken de bununla çok karşılaştım..
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!