|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
canlı yayın nasıl yapılır?
Merhabalar.Umarım başlığı doğru yerde açtım. web sitesi üzerinden canlı yayın yapmak istiyorum.24 saat kesintisiz.bunun için gerekli donanım ve yazılım ayrıca hosting paketinin neler içermesi gerektiği hakkında bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum.teşekkür ederim. Mesaj tigin tarafından 29.09.2005 (10:13) yeniden düzenlendi. Açıklama: Başlığı düzeltmek istedim |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
Re: canlı yayın
çok öncelerden pc dergilerinden birinde bir makale okumuştum bu konu hakkında, taa ozamanlardan beri VARGONEN bu hizmeti sağlıyor, istersen firma yetkilileriyle bi görüş derim.
onun dışında para vermeden kendim yapcam diyosan, yüksek çıkışlı bi internet bağlantın olması gerekli, ayrıca bildiğim kadarıyla Microsoft 'un bu iş için özel bir uygulaması var, ismini tam olarak bilmiyorum (hatırlayamadım) ama media center... tarzında bişey olması grekli. ben yarın dergilerimi kurcalar, eğer arşive kaldırmadıysam bulur ve buraya orda yazan detayları tekrar yazarım.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Emre hatırlayamadığın programın adı Windows Media Encoder..Ama yinede bir servis sağlayıcı üzerinden yapmak çok mantıklı olacaktır..Çünkü radyo denemelerinde bile 512kb bağlantılarda 8-10 kişinin üstüne çıkılamıyor..Görüntülerde ise bu çok daha az olacaktır.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
yaa ben hala bulamadım dergileri, arşiv geniş olunca hangisinde okuduğumu bile hatırlayamadım
zaten hiGS vermiş cevabı, bencede servis sağlaycı ile çalışmak en mantıklısı. buarada Vargonen 'den cevap geldimi, konuştunmu onlarla?
|
Zoque'a hoşgeldiniz!