Zoque.Forum
»
Böyle bir proje için ne isterdiniz?
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul - Eskişehir
|
Böyle bir proje için ne isterdiniz?
Merhabalar!
Aşağıdaki bağlantılarını vereceğim iş için müşterinizden ne kadar talep ederdiniz? Sadece paneli için. Zümre ve Makale bölümlerinin ziyaretçilerin göreceği sayfaları siteye yükleyemedim. Kontrol paneline giriş için 3 kullanıcı var. 1)Tüm haklara sahip yönetici için: kull: fetihkoleji şifre: fetihkoleji 2)Zümre sayfalarını (Ekle/Düzelt/Sil) haklarına sahip yönetici için. kull: zumreler şife: zumreler 3)Eğitim portalı sayfalarını (Ekle/Duzelt/Sil) haklarına sahip yönetici için kull: egitim sifre: egitim Deneme bağlantısı: www.fulcagiletisim.com/tolgaergin/fetihkoleji Yönetici paneli deneme bağlantısı: http://www.fulcagiletisim.com/tolgae...etihkoleji/acp Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Böyle bir proje için ne isterdiniz?
yapı güzel olmuş; flash'ı kullanma şeklin de benim sevdiğim türden minimal boyutta, ama zengin sunumla. ama yönetim paneli çalışmıyor/bozukluklar oluşuyor nedense...
yönetim paneli genellikle bi tür işlerde işin %70i demektir, zira tüm girilen veriler güvenlik/uyumluluk testinden geçirilmeli; bu ssitemi kullananlar genelde teknolojiden uzak olabildiklerinden yazılım dummy-proof olmalı. yönetilebilir ögeler, sadece içerik değil de, flash ile gösterilen resimlerin eklemesi gibi alternatifler eklendikçe fiyat artar. ama anladığım kadarıyla temel bir yönetim sistemi ile içerik düzenlenmesi söz konusu. benim böyle bir yapının yönetim kısmı için vereceğim fiyat 2500$dan aşağı olmazdı. yönetilecek içerik tipi ne kadar detaylıysa, bu fiyat da artar haliyle (resim/dosya gönderimi, yazıya resim ekleme, WYSIWYG yazı düzenleme gibi her tür ek özellik, işçilik gerektirecektir). |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
sitenin ortasında resim geçişleri olan banner.SWF biyerden tanıdık geliyo gözüme ama bi türlü çıkartamamıştım. şimdi jeton düştü çok da şaşırdım doğrusu
bizim vebevi şirketi adına orada çalışırken yaptığımız flash animasyonunu iyi editlemişsin doğrusu (ç)alıntı olduğu için projene fiyat biçemiycem şahsen.. keşke bu durumlarda orjinal kaynak belirtilse..bunu okuduğunda sen de bu duruma en az benim kadar şaşırıcaksın sanırım, tesadüf işte.. http://www.akmantekstil.com adresinde orjinali. şirket adına yapılan bir iş olmasaydı orjinal fla dosyasını paylaşırdım seninle ama şu durumda malesef. daha fazla merak edenler için: banner.SWF yi decompile ettiğinizde kodlarda kullanılan değişkenlerin bile aynı olduğunu görebilirsiniz. hatta akmantekstilde bulunan sag ve sol iki tane SWF var fetihkolejinde ki sağ.SWF yi almış resimleride; this.loadMovie("images/sag/resim" + say + ".jpg"); görüldüğü gibi "images/sag/resim" klasöründen okumakta. ve hatta hatta akmantekstil.com da ki orjinal dosyanın actionscript kodlamasını yapan da bu forumda herkesin özellikle actionscript bilgisiyle tanıdığı yunus_eş ![]() tesadüfler zinciri.. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Merhaba,
(ç)alıntı olup olmaması tarafına karışmamakla beraber, Fetih sitesini ve Content Management kısmını beğendim. Gerçekten hoş ve sade bir design olmuş.. Admin panelinde sağdaki menülerin birinin altındakileri expand ettiğinde açık olan menüler kapansa daha hoş olur sanırım Böyle bir projeye toplamda 5000$ derdim herhalde.. Bu arada karışmayayım dedim ama .. abi emek vermiş yapmışsın bunca şeyi..bi slide için karalamak yanlış..ellerine sağlık saygılar omerinfocus |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Şimdi öncelikle şunu belirteyim Martyn.
Mesajımı okuduysan sadece panel kısmı için ne kadar fiyat biçerdiniz demiştim. Yani, parça başı çalıştığım şirketteki bu işte sadece işin panel kısmını tamamladım. Tasarım kısmına ait bilgim yok. Ayrıca beni tanıyan arkadaşlarım senelerden beri flash hakkında bahsettiğin çalacak kadar bilgimin olmadığını bilirler ![]() Biraz da konuyla ilgili bişeyler yazmanı isterdim onlarca karalama satırının yanında... ---- Omerinfocus yorumun ve önerin için teşekkür ederim.. Menü kısmını birde frame içine alarak deneyeceğim. Çünkü her sayfada yenilendiği için açılan menülerde kapanıyor. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
genele yönelik bir eleştirim olacak bu; sanırım işin detayını fazla araştırmadan hemen 'bu çalıntı yahu' deme yolunu seçiyoruz. çalana tabii ki karşıyım, ama arkadaşın bahsettiği gibi ise de bunun sorumlusu sadece ve sadece bu işi gerçekten yapandadır. sanırım biraz dikakt edip, karşı tarafa bir savunma hakkı vermek daha 'politik' bir yaklaşım olur böyle durumlarda.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
zaten ağır bi yaklaşım yoktu yazdığımda, alıntıda olsa çalıntıda olsa sonuçta şu anda beni ilgilendiren bi durum da yok ama mesajım fazla suçlama baabında anlaşıldıysa ben özür dilerim
![]() |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
iyi günler ben eqzo nun hesabından size cevap veriyorm...site tasarımını yapan benim, dataBase ni yazan eqzodur..Banner hakkında bişiler demişsiniz...Zaten Yunus Eş'i sölemişsiniz...Çalıntı flaan değildir..Yunus tan yardım istedim bu konuda..Saolsun yardım etti..Fla dosyasını yolladı...
Yorumlarınız için teşekkür ederim..Bir daha cevap hakkım doğmıcak..Benim hesabım değil..Buna dayanarak yazarsanız sevinirim. Saygılarımla; |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!