|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Beykoz-İSTANBUL
|
Arkadaşlar ben daha önce bu forumda internet bağlantı süresini hesaplayıp bunu rapor halinde verebilecek bir program yokmu diye sormuştum. Arkadaşlar sağolsun yardımcı oldular. Fakat hiçbir program aradığım gibi değildi. En sonunda kendi programımı kendim yazdım. İlgilenen arkadaşlar için download adresi www11.ewebcity.com/kavacikli2/netcalculator.zip Herkese kullanımı açıktır. Hatalarını bana bildirmeyi unutmayınız. Not: program kurulduğu klasörün içine deneme.txt dosyası adında bir rapor hazırlıyor. Bakmayı unutmayın
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Hatalardan dolayı herkesten özür diliyorum
programın birinci sürümünü deneyen herkesin de onaylayacağı gibi program berbattı. Ama bana bir şans daha verin. Programdaki tüm hatalar düzeltildi. Lütfen programı tekrar download ediniz. program kurulduğu klasörün içinde açtığı Rapor.txt adlı dosyada şu bilgileri saklayabilmektedir:
1- İnternet bağlantısının başladığı tarih ve saat 2- İnternet bağlantısının kesildiği tarih ve saat 3- İnternete bağlı olduğunuz süre (saniye cinsinden) 4- Kontör atış periyodu (saniye cinsinden) 5- Bir kontör bedeli (TL) 6- Ödenmesi gereken ücret (TL) Ayrıca programda Türk Telekom'un uygulamış olduğu NORMAL, 1.İNDİRİM, 2.İNDİRİM kontör atış periyotları, Pazar günü indirimi ve bir kontör bedeli manuel olarak ayarlanabilmektedir. Download adresi aynı: Http://www11.ewebcity.com/kavacikli2/NetCalculator.zip Umarım faydasını görürsünüz. Hepinize bol güneşler
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
NetCalculator güncellendi.
NetCalculator 3.0 kullanıma hazır.
Neler yeni? 1- Cumartesi günü indirimi de Pazar günü indiriminden sonra programa dahil edildi. 2- Kontör ayarları penceresinde bulunan text kutularına tıklandığında otomatik olarak seçili hale geliyorlar. 3- Tekrar yapılan bağlantılar otomatik olarak algılanıyor. 4- Ve birçok ince ayrıntılar... Download adresi yine aynı http://www11.ewebcity.com/kavacikli2/netcalculator.zip
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul/Türkiye
|
Tebrikler. Çok güzel bir işe başlamışsınız. programı denedim yani kısa bir sürede denemeye çalıştım. Ama gerçekten yararlı olabilecek bir programa benziyor. Ana ekran oldukça açıklayıcı olmuş. Daha evvel böyle bir düşüncem olmadığı için neler eklenebilir bilemiyorum. Genede çok beğendim.
İnşallah programınızı çok daha iyi yerlerde görürüz.. Başarılar dilerim.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Program yenilendi
Merhaba arkadaşlar,
NetCalculator 4.0 çıktı. Neler yeni? 1- program üzerinden bağlantı raporuna ulaşma imkanı artık mümkün. 2- İnternete bağlı olunduğu anı artık farklı bir yordam ile algılıyor. 3- Bugüne kadar yaptığınız toplam bağlantı ücretini TL cinsinden, toplam bağlantı süresini Saat, dakika ve saniye cinsinden ana ekranda gösteriyor. 4- Muhtemel buglar düzeltildi. Download etmeyi unutmayınız. program bu haliyle oldukça başarılı. Download: http://www11.ewebcity.com/kavacikli2/netcalculator.zip Arkadaşlar benim esas mesleğim ilkokul sınıf öğretmenliği. Visual Basic 'de yeniyim. Lütfen programı denedikten sonra bana görüşlerini bildirmeyi unutmayınız. programı daha iyi bir şekle sokmak için son olarak programın başlamasını görev çubuğunda saati gösteren yerde gerçekleştirmek istiyorum. Fakat henüz o kadar bilgiye sahip değilim. Bana yardımcı olacak arkadaşlar lütfen bu forumdan yazsınlar. Teşekkürler...
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
programı çekmeye şimdi başladım.
ama gözüme çarpan ilk şey programın 5 günde 4 versiyon çıkarması. 1.37 2.65 3.83 falan diye ara sürüm isimleri versen daha karizma olcak bak winamp 2 senedir var hala 2.7 yani.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!