|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
web tasarım ve programcılığı
Merhaba web tasarım ve programcılığını profesyonel olarak yapmak istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz bilgisayar kursları hangileridir? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: web tasarım ve programcılığı
web tasarımı da programcılığı da ayrı ayrı iki meslek alanıdır. birinde görsel, diğerinde yazılımsal oalrak çalışırsın ve her ikisinin de eğitimi derindir. lakin onu da bileyim, bunu da bileyim dersen 1 sene boyunca paranı bilge adam gibi yerlere hediye edebilirsin, bu kursların eğitim kalitesini pek onaylamadığım için sana şuna şuna git diyemem.
ha, işimi kaliteli yapmak istiyorum dersen tasarımın okulu güzel sanatlar, programcılığın okulu da üniversitede programcılıkla ilgili bölümlerdir. bunlara rakip olabiliriz diyen tüm alternatifler de sadece sabun köpüğüdür, paranı elde etmek isteyen tuzaklardır sadece. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Alıntı:
cgencer'in de söylediği gibi "web tasarım" derken söylemek istediğin şey temel tasarım ise problem yok ama görsel iletişim'e girmek istersen iki meslekten birisini seçmek zorundasın.. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
web tasarım temelini almak için görsel tasarımı da öğrenmen sağlıklı olacaktır; bunun için de tipografi, renk, sayfa düzenleme gibi bilgilerin verildiği bir eğitim alman yararına olur. yoksa piyasada 3 ay bilgisayar kurcalayarak web tasarımcıyım geçinin binlerce insan arasına katılırsın sadece.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Arkadaşlar öncelikle ilginize çok teşekkür ediyorum . Şu anda piyasada web tasarımcısımı ,programcısımı yada herikisinide yapan mı tercih ediliyor.Bu arada iyi ve uygun fiyata bir kurs bulmam gerekiyor...
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Her ikisi de farklı yetenekler ister, çünki her ikiside birbirinden oldukça farklı mesleklerdir. Kurs almak istersen Bilgeadam'ı araştır derim.. Mesaj Purfer tarafından 27.11.2005 (09:23) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!