|
|
#1 (permalink) | |
|
Takım Arkadaşı
Merhaba, elyazmasi.org adresi altında oluşturmaya çalıştığımız politika, edebiyat, kültür dergisi için çalışacak grafikere ihtiyacımız var. tamamen gönüllülük esasına dayanan bu oluşumumuz için pek tabii ki birçok eksiğimiz var, fakat şu an göze çarpanı grafiksel eksikliğimiz. Zaten genel anlamda içeriğe dayalı bir sayfa olacağı için, çok da büyük uğraşlar gerektireceğini düşünmüyorum, fakat gelin görün ki ekibimizde bu işe yetenekli arkadaş yok. Bu konuda bize yardımcı olabilecek ve yol arkadaşlığı edebilecek bir arkadaş arıyoruz.Aşağıda yayımladığımız bildiri yer almakta. İlgilenmek isteyen arkadaşlarla her platformda iletişime geçebilirim. Yeter ki ilgilendiklerini bir şekilde belli etsinler. Sevgilerle Tunca Üçer Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Takım Arkadaşı
Çok ciddi olamamak ile birlikte, boş zamanlarımı kullanarak sizin için bir tasarım yapabileceğimi düşünüyorum... Sonuçta mâlum olan herkesin mutlu olması... İletişime geçmek için MSNM üzerinden bana ulaşabilirsin...
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Re: Takım Arkadaşı
Soruna hala çözüm bulabilmiş değiliz.
Hala, + varolan geçici temaya grafik destek sağlayacak, + şubat ayında hazırlanmaya başlanacak (yeni) elyazmasi.org temasına yardımcı olabilecek, grafiker takım arkadaşları arıyoruz. iletişim için: tuncaucer@gmail.com 'dan e-posta aracılığı ile ya da tuncaucer@turk.net (MSN) araclığı ile bana ulaşabilirsiniz. birlikte çalışabilmek umuduyla. Tunca Üçer |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!